Skocz do zawartości
IGNORED

Marantz sa 11s3 - Marantz sa KI Ruby

Jazzman81xx

Rekomendowane odpowiedzi

36 minutes ago, S4Home said:

11s3 model wyższy - aktualnie jest seria 10 która gra lepiej od Ruby. Ma się rozumieć zmieniasz elektronikę czy kompletujesz cały zestaw?

Pozdrawiam.

11 stoi wyżej  w szeregu od ruby???z tego co słyszałem to ruby jest bliżej do sa10 niż sa11.cenowo ruby też jest droższe  od seri 11  

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
11 stoi wyżej  w szeregu od ruby???z tego co słyszałem to ruby jest bliżej do sa10 niż sa11.cenowo ruby też jest droższe  od seri 11  
Bo Marantz właśnie odfrunął z cenami w kosmos

Od dawna, te wszystkie "super edycje" serii premium to tylko bełkot marketingowy. Spójrzcie co jest w środku tych wypaśnych edycji. W kółko to samo, za co raz większą kasę. 

Sine Metu dobrze napisał. Ceny już dotknęły atmosfery. Przy tej cenie można już wybrać znacznie lepsze produkty. 

Na potwierdzenie dodam, że zdążyłem posłuchać PM10 i Ruby na kolumnach SF Olympica II i niestety...albo te kolumny "nie teges" albo wzmaki "kiepe" W ślepym teście wzmacniacze, nie mal identyczne.

8 hours ago, Tonnii99 said:

Od dawna, te wszystkie "super edycje" serii premium to tylko bełkot marketingowy. Spójrzcie co jest w środku tych wypaśnych edycji. W kółko to samo, za co raz większą kasę. 

Sine Metu dobrze napisał. Ceny już dotknęły atmosfery. Przy tej cenie można już wybrać znacznie lepsze produkty. 

Na potwierdzenie dodam, że zdążyłem posłuchać PM10 i Ruby na kolumnach SF Olympica II i niestety...albo te kolumny "nie teges" albo wzmaki "kiepe" W ślepym teście wzmacniacze, nie mal identyczne.

Kazdemu nie dogodzisz.trzeba pamiętać  że to klasa D ,I nie każdemu to podchodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.