Skocz do zawartości
IGNORED

jaki przewód głośnikowy do 150pln

quatross

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz gram na Chord Odyssey 2, który dociąża dół głównie. Zależy mi żeby podłączyć peaachtree do VA drutem który dopalać będzie średnicę chuligańsko ?

Solidny przewód najlepiej z aktualnej oferty sklepowej - help! ?

Zastanawiam się czy jest coś wyższej jakości od Melodiki Black&White BWC2400. Czy po prostu ten przewód to jest właśnie to? Nie znam aktualnego rynku dobrego okablowania to trudno mi ocenić i wiedzieć jakie są alternatywy?

Ile metrów Ci trzeba tego przewodu? Jeśli co najmniej 4 i chcesz to uzbroić w konfekcję, to zobacz Nordost Blue Heaven. W aktualnej cenie jest wręcz tani. Wciągnie nosem te wszystkie w/w przewody. Skontroluje poluzowany bas. Będzie on bardziej zróżnicowany. Przewód idealny do VA. Wiem co mówię, bo niejeden taki zestaw sprzedawałem ?

Ogólnopolska sieć salonów audio-video Top Hi-Fi & Video Design
30 lat doświadczenia | 20 salonów na terenie Polski | Profesjonalni doradcy | Sale odsłuchowe w każdym salonie
www.tophifi.pl

1 minutę temu, quatross napisał:

Potrzebuję conajmniej 6 metrów a najlepiej 2x3,5. Jaka by była cena?

Niestety najdłuższy z wyprzedaży ma długość 2x3m: https://www.tophifi.pl/outlet/ls-blue-heaven-glosnikowy-2-x-3-m-banan-outlet.html Może dasz radę jakoś to pościskać. Na prawdę warto. Ten przewód jest świetny. Warto go przetestować. 

Ogólnopolska sieć salonów audio-video Top Hi-Fi & Video Design
30 lat doświadczenia | 20 salonów na terenie Polski | Profesjonalni doradcy | Sale odsłuchowe w każdym salonie
www.tophifi.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.