Skocz do zawartości
IGNORED

Pytanie o Harman Kardon HD420 magnetofon

Marek9

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem ciekaw Waszych opinii o w/w sprzęcie. Czy ktoś może powiedzieć mi o klasie tego sprzętu? Wiem, że temat jest dość archaiczny, gdyż magnetofony kasetowe powoli wychodzą z użytku, ale byłbym wdzięczny, gdyby ktoś z Was mógł udzielić mi paru wskazówek dot. tego modelu - chcę go zakupić i nie wiem czy warto.

Pozdrawiam.

Nie znam tego magnetofonu. HK zawsze szczycil sie szerokim pasmem przenoszenia swoich magnetofonow. Sprawdz przed zakupem czy naped dobrze dziala. Czesto w starych magnetofonach paski / walki sa w oplakanym stanie mimo dobrego wygladu samego sprzetu.

widze że nikt nie chce albo nie może mi pomóc.O tym,że trzeba sprawdzić wszystkie paski ,gumki itd. to ja dobrze wiem,ale to się robi bez względu na to czy jest to starszy model Sony,Pioneer,Harman/Kardon itp.Myślałem ,że dowiem się jakiej klasy jest to sprzęt. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.