Skocz do zawartości
IGNORED

cd pianocrafta do naprawy gdzie wysłać

tiktak

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie gdzie moge wysłać do napray cd pianocrafta, szuflada nie chce wysunąc się 

tam nie ma czasem dziurki ze wyprostowanym spinaczem można wysunąć awaryjnie szufladę?

Wysłałem z telefonu. I tapatalkiem.

na początek spróbuj delikatnie podważyć szufladę, to na ogół pomaga jeśli się zakleszczyła.

Ogólnopolska sieć salonów audio-video Top Hi-Fi & Video Design
30 lat doświadczenia | 20 salonów na terenie Polski | Profesjonalni doradcy | Sale odsłuchowe w każdym salonie
www.tophifi.pl

dzieki za rady, normalnie nie możliwe próbowałem wcześniej podważac i nic ale za poradą Top Hi-Fi & Video Design spróbowałem jeszczze raz podważyć, włożyłem karte od bankomatu w szczeline pod szufladą i sukces szuflada wysuneł się, wszystko działa ok jeszcze raz dziekuje pozdrawiam. 

15 godzin temu, tiktak napisał:

dzieki za rady, normalnie nie możliwe próbowałem wcześniej podważac i nic ale za poradą Top Hi-Fi & Video Design spróbowałem jeszczze raz podważyć, włożyłem karte od bankomatu w szczeline pod szufladą i sukces szuflada wysuneł się, wszystko działa ok jeszcze raz dziekuje pozdrawiam. 

jak już słyszę od klienta, że szuflada (ta cienka) nie chce się otworzyć, to wiem, że naprawę można wykonać szybko i bez wożenia sprzętu ?

Ogólnopolska sieć salonów audio-video Top Hi-Fi & Video Design
30 lat doświadczenia | 20 salonów na terenie Polski | Profesjonalni doradcy | Sale odsłuchowe w każdym salonie
www.tophifi.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.