Jump to content
Sign in to follow this  
xBezos

Blow AVH-9810 - Czarny Ekran

Recommended Posts

Cześć, mam problem z radiem w/w chodzi o to że przedwczoraj zgasiłem normalnie samochód a razem z nim wyłączyło się radio, dzisiaj gdy odpaliłem silnik radio w ogóle się nie zapaliło i nie reagowało, nic nie słychać tak jakby się zaciął. Próbowałem wszystkich metod typu włączenie/wyłączenie radia ale nic nie działa, dodam tylko że radio reaguje na np. Bluetooth bo z telefonem normalnie mnie łączy oraz reaguje na włączenie/wyłączenie radia tylko jest ciągły czarny ekran. Czym może być to spowodowane? próbowałem już wszystkiego naciskanie/przytrzymywanie przycisków lub pokrętła ale dalej nic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.