Skocz do zawartości
IGNORED

Wątek kulinarny imienia Atmega


skynyrd

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 9.06.2020 o 22:35, skynyrd napisał:

Przyprawy - to już zależy od was - ja daję 2 kostki maggi Knorra

To zniewaga dla każdej potrawy

Egonie popraw się,masz obecnie wielki wybór przypraw naturalnych i świeżych,odrzuć w niepamięć ten kostkowy szajs  :-))

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

OK ,myślalem na początku że jaja sobie robicie ...a wychodzi na to że nie .

Naprawde piszecie tu o kulinariach ......

OK .

ja nie zaskocze tu nigdy zadnymi daniami godnymi zblazowanych wyższych warstw "społecznych
"

Ale jest OK .nie bede wam przeszkadzał swoją muzyką ,zabardzo to nie na miejscu .

Bawcie sie dobrze i gotujcie smacznie :) Atmeg .

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

ja nie zaskocze tu nigdy zadnymi daniami godnymi zblazowanych wyższych warstw "społecznych

"

 

Dobre danie to nie tylko cos dla zblazowanych.

 

BTW. Nawet proste DOBRE kartofle z jajkiem sadzonym i szpinakiem smakuja super!!!

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

=======================

postanowilem cos poeksperymentowac ,dokladniej zrobic rybe w sosie pomidorowym ...

Hmmm.zwykla rybe mrozona ,...

na ten moment ryba rozmrozona jest i pocieta w kawalki takie 3cm /6cm  ...

sos pomidorowy z cebulka i przyprawami zostal juz upichcony oddzielnie ...

....

teraz rybke trzeba bedzie przesmarzyc szybko w panierce  na oleju ,po tym powedruje do sosu .

W dniu 15.06.2020 o 19:56, xajas napisał:

 

Dobre danie to nie tylko cos dla zblazowanych.

 

BTW. Nawet proste DOBRE kartofle z jajkiem sadzonym i szpinakiem smakuja super!!!

ziemniaczki sa super ,niech inni wciagaja te slimaki z skorup czyli ostrygi ,my tu  Polsce nie musimy z glodu  malz jesc .,ja wole ziemniaczki .

=================

ps ,ktos kiedys opisal smak takiej ostrygi?:) nic ciekawego ....:)

================================

smaki morza ,słone i morskie , i slone i morskie dlatego cytryna to trzeba pryskac zeby zjadliwe bylo!!!! ot cala tajemnica ?

dlaczego w tradycji Polskiej karpia nie pryska sie cytryna ? odpowiedz ...bo nie trzeba !!!!

gdyby te smaki morza byly takie smaczne to nietrzeba by tego pryskac cytryna :)

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez atmeg
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

bo sama cytryna smaczna nie jest ,kwasna i tyle :)

czy kiedykolwiek przeczytaliscie jaki smak ma taki małż z oceanu? smaczne to to nie jest napewno.

a snoby zezra wszystko jak im sie wmowi ze to cos eksluzywnego :)

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

smak ocenia sie na podstawie smakowania a nie na podstawie czytania o smaku

 

moj syn, jak mial 4 lata, tez twierdzil, ze ryba nie smakuje, mimo ze jej nigdy nie kosztowal.

 

w miedzyczasie wyrosl i zmadrzal.

 

ale sa tacy, ktorzy rosna, ale nie madrzeja

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

ale aby podtrzymac watek na czesc Atmega, tym razem cos dla tych, ktorzy nie lubia ani rybki ani miesa.

 

„Makarony“ bez makaronu, czyli cos dla tych, ktorzy unikaja produktow macznych.

 

Caly gag polega na zastapieniu makaronu cukinia.

 

all you need -> maszynka do robienia Spaghetti z cukini

 

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

 

IMG_6460.thumb.png.b19aa010793ba14785756ecb74caec0e.png

 

po „wykreceniu“ takich spaghetti, wrzucasz je bez podgotowania bezposrednio do wczesniej przygotowanego sosu (dowolny, jaki lubisz)

 

IMG_6461.thumb.png.ed0e7bd1558bc0bf25a3f8bd1731b0bb.png

 

po 5 minutach gotowania w tym sosie, jest wszystko gotowe

 

IMG_6462.thumb.png.318b6aace34350f6128363afc610b5a5.png

 

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Aby podtrzymac watek ku czci naszego niezmordowanego geopolityka Atmega proponuje tym razem dosc eksperymentalne danie z kurczka

 

All you need

1,5kG piersi z kurczaka (ze skora)

1 pomarancze

caly czosnek

200g oliwek

2 papryki

250g suszonych moreli

50 ml octu winnego

3 lyzki miodu

1 peperoni

olej

Swieze przyprawy (orygano, tymian, pietruszka,...)

 

1.Skladniki pociac w kawalki (lacznie ze skorka pomaranczy) i wymieszac jako marynade.

 

2.Wsadzic mieso na 3-4 godziny do marynady

 

3. Rozlozyc wszystkie skladniki w brytfanie i wsadzic do pdgrzanego piekarnika 160 stopni na 45 minut

 

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

 

4. w miedzyczasie wycisnac sok z tej jednej pomaranczy, wymieszac z pozostala marynada i miodem

 

5. co pewien czas pedzlowac calosc ta mieszanka.

 

6. na koniec posypac zielonymi przyprawami

 

IMG_3256.thumb.jpg.aad8e2f619dcfa2f74413b94dd1b3d4b.jpg

 

 

Serwowac z ryzem basmati

 

Smakuje bardzo „wyszukanie“

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

W dniu 15.06.2020 o 19:56, xajas napisał:

 

Dobre danie to nie tylko cos dla zblazowanych.

 

BTW. Nawet proste DOBRE kartofle z jajkiem sadzonym i szpinakiem smakuja super!!!

Wiedzialem ze wjedziesz tu z guwnem .

witaj guwnowozie xajaxie

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Nastepnym razem poszukam czegos bardziej wykwintnego, ekstra dla ciebie. Przy twojej kulturze zasluzyles na kuchnie z

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Nastepnym razem poszukam czegos bardziej wykwintnego, ekstra dla ciebie. Przy twojej kulturze zasluzyles na kuchnie z
Raczej zasłórzył na kóhnie

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Widze ze są tu przynajmniej dwie wrogie sobie szkoły pichcenia :) i ok .

Tam zlozeczenia pod moim adresem zlewam ....i witam tych zlosnikow .

.Tu uwaga ,proba zrobienia z tego miejsca podawania ostryg ,nigdy nie zadziala ,slimaki sobie jedzcie ale to nie ta klasa pozywienia !!!!! Gowno wciskajcie tym co sie dadza nabrać!!!!

tu jemy normalnie ,jemy tu normalne potrawy a nie szumowiny i odpadki ....sami wpierdalajcie slimaki i ostrygi i klamcie jakie to pyszne :) a sa obrzydliwe !

nie poto jest ten temat aby oszukieać kulinarnie Polakow !!!!!!!

wez slimaka czy maze i zjedz i napisz jakie masz doznania kulinarne ? doznania sa takie jakbys jadl gesty sluz ....i tyle

dlaczego malze itp pryska sie cytryna bo to smierdzi i jest slimacze !!!!

dlaczego nikt nie pisze ze slynne krewetki sa slone jakby nawalic na nie tone soli i sa poprostu nie smaczne ?zadne frykasy ,slony kawalek przypominający zelatyne .Nikt o tym jasno nie napisze.

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

dlaczego ostryG nikt nie chcial jesć w rejonach ich wystepowania ? nikt ich nie jadł poza najwieksza biedotą ?Bo są niesmaczne  !!!!

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez atmeg
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

4 minuty temu, atmeg napisał:

dlaczego ostrych nikt nie chcial jesć w rejonach ich wystepowania ? nikt ich nie jadł poza najwieksza biedotą ?Bo są niesmaczne  !!!!

Normalny człowiek ma problem ze ''ślimaczącym'' się grzybem a co dopiero z czymś co przecieka przez palce , ale impotentów nie brakuje a to podobno pomaga 

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

PS .TU SIE mogą rzucić na mnie miłośnicy szlamu .....to siem ich zapytam o wielką ukrywaną tajemnice ...jaki smak mają ostrygi ? no dalej ,pisać ....

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

=============================

ok przepraszam troszke o to moje wystąpienie ale ...musialem...

teraz robie sledziki .........juz mam sledziki solone ,dokladniej platy bez skóry ,moczone raz ...

oklo 1kg sledzi, pokroilem w kawalki po 2 cm . teraz trzeba sparzyc cebule .Cebulka mloda ,pokrojona w półplastry .Sparzenie polega na wzuceniu okolo trzech dużych cebul pokrojonych na wrzatek i przytrzymaniu przez okolo 20sekund ,nastepnie odcedzeniu i przeplukaniu bieżącą woda ..

Nic specjalnego :)

Dalej ,przekładamy cebulke do docelowego naczynia , wpieprzamy tam całą dużą śmietane 30 ...i cały średniej wielkości słoik z majpnezem . Przyprawiamy ....płaska lyżeczka dobrego czarnego pieprzu , dwie łyżeczki cukru ,można inne przyprawy dodać . mieszamy to i potem dodajemy pokrojone śledzie ........mieszamy juz delikatnie ,pakujemy do lodówki i na drugi dzień zajadamy siem ....

Najlepszy smak mamy po trzech dniach ......

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Potrzebne:

- slowcooker, 

- ziemniaki, 

- worek kapusty kiszonej, 

- worek kiełbasy zwykłej z lidla, 

- marchewka (opcjonalnie). 

Do naczynia nalewamy 0,5cm. Ziemniaki obieramy, kroimi na plastry 0,5cm i napełniamy nimi naczynie do połowy. Na ziemniaki sypiemy pokrojoną w kostkę kiełbasę. Kapustę kiszoną odcedzamy (można domieszać grubo startą marchewkę) i dajemy na kiełbasę. Przyprawiać nie potrzeba.

 

Wychodząc do pracy włączamy, jak z pracy przyjdziemy jest gotowe. Można marudzić, że mało wyszukane, a można zjeść że smakiem.

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Głowa jest dla mnie najważniejsza, bo nią jem."

Daphile, Onkyo A-5VL, B&W 606+ASW608 i gra muzyka!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

3 godziny temu, szymon1977 napisał:

Potrzebne:

- slowcooker, 

- ziemniaki, 

- worek kapusty kiszonej, 

- worek kiełbasy zwykłej z lidla, 

- marchewka (opcjonalnie). 

Do naczynia nalewamy 0,5cm. Ziemniaki obieramy, kroimi na plastry 0,5cm i napełniamy nimi naczynie do połowy. Na ziemniaki sypiemy pokrojoną w kostkę kiełbasę. Kapustę kiszoną odcedzamy (można domieszać grubo startą marchewkę) i dajemy na kiełbasę. Przyprawiać nie potrzeba.

 

Wychodząc do pracy włączamy, jak z pracy przyjdziemy jest gotowe. Można marudzić, że mało wyszukane, a można zjeść że smakiem.

Witam i czekam az koś sprawdzi twój przepis .

W dniu 15.06.2020 o 19:56, xajas napisał:

 

 

sorki że tak z Byka ciebie potraktowałem , przepraszam ciebie .

Czasem nie doczytam i zbyt ostro odpisuje ,przyznaje robie czasem kichy .....

Nie ze przepraszam i mamy sie przyjaznić ,poprostu przepraszam ciebie bo odwaliło mi .

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dobrze, że ten wątek nie ma imienia Mr. Creosote... ?

Przez grzeczność nie podlinkuję.

Pozdrowienia dla fanów Monty Pythona ?

 

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Balum Balum

"To co teraz, ha?"

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dobrze, że ten wątek nie ma imienia Mr. Creosote... Przez grzeczność nie podlinkuję. Pozdrowienia dla fanów Monty Pythona

 

 

 

Postać pasuje na patrona kilku innych wątków, takich jak "Pozytywna siła Pis", "TVP jakby ciekawsza". Czytając niektóre wpisy w tych wątkach, Mr. Creosote może być personifikacją ich autorów. Generalnie smacznego życzę i miłego zapychania kichy. P. S. Ja podlinkowałem, ponieważ grzeczność jest tu towarem deficytowym i mocno zdewaluowanym. a534f5669014e5b9296cd7a3c90d7678.jpg  

 

 

 

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

sorki że tak z Byka ciebie potraktowałem , przepraszam ciebie .
Czasem nie doczytam i zbyt ostro odpisuje ,przyznaje robie czasem kichy .....
Nie ze przepraszam i mamy sie przyjaznić ,poprostu przepraszam ciebie bo odwaliło mi .

Alf mowil „Nulo Problemo“

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

10 godzin temu, atmeg napisał:

Witam i czekam az koś sprawdzi twój przepis .

Tylko co tu sprawdzać? Smak bigosu z ziemniakami zna każdy, jeśli nie lubie to przepis ominie szerokim łukiem, a jeśli lubi, to choćby miał dwie lewe ręce, po 15 minutacha roboty może mieć zjadliwą namiastkę.

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Głowa jest dla mnie najważniejsza, bo nią jem."

Daphile, Onkyo A-5VL, B&W 606+ASW608 i gra muzyka!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

7 godzin temu, remak123 napisał:

Czytając niektóre wpisy w tych wątkach, Mr. Creosote może być personifikacją ich autorów.

 

8 godzin temu, Balum Balum napisał:

Dobrze, że ten wątek nie ma imienia Mr. Creosote...

 

Uważacie, że bigosu z ziemniakami, "DOBRE kartofle z jajkiem sadzonym i szpinakiem", schabowego z ziemniakami i kapustą zasmażaną czy pierogów ruskich, nie da się zjeść z umiarem i smakiem?

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez szymon1977

"Głowa jest dla mnie najważniejsza, bo nią jem."

Daphile, Onkyo A-5VL, B&W 606+ASW608 i gra muzyka!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

1 godzinę temu, szymon1977 napisał:

Uważacie, że bigosu z ziemniakami, "DOBRE kartofle z jajkiem sadzonym i szpinakiem", schabowego z ziemniakami i kapustą zasmażaną czy pierogów ruskich, nie da się zjeść z umiarem i smakiem?

Jasne, że się da! Choć osobiście mam problem właśnie z tym "umiarem". ;) Pewnie dlatego ponad rok jestem już na diecie (zero oszukiwania) i nie chwaląc się zostało mi 2kg do osiągnięcia założonej wagi.

 

Czytając Wasze propozycję "ślinka mi cieknie", ale ja się lubię tak "karać". ;)

Coby być w temacie wątku podzielę się moim kulinarnym marzeniem, które zrealizuje po osiągnięciu celu.

Ziemniaki pieczone w ognisku. Do tego  szczypta soli, trochę masełka i nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba! :)

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"To co teraz, ha?"

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

A bawił się ktoś z was w slow cooker?

Miałem kiedyś najprostszego Crock-Pota, za dużo zabawy i czekania ?

Ale tak zrobione udka z kurczaka mają niepowtarzalny smak - niebo w gębie.

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

2 minuty temu, Jacchusia napisał:

A bawił się ktoś z was w slow cooker?

Miałem kiedyś najprostszego Crock-Pota, za dużo zabawy i czekania ?

Ale tak zrobione udka z kurczaka mają niepowtarzalny smak - niebo w gębie.

Ja. Wbrew pozorom czekania zero.

17 godzin temu, szymon1977 napisał:

Wychodząc do pracy włączamy, jak z pracy przyjdziemy jest gotowe.

Co więcej,  na stanie nad garami nie spędzamy ani minuty.

Ja robię papryki faszerowane tak jak gołąbki.

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Głowa jest dla mnie najważniejsza, bo nią jem."

Daphile, Onkyo A-5VL, B&W 606+ASW608 i gra muzyka!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

1 minutę temu, szymon1977 napisał:

Ja. Wbrew pozorom czekania zero.

Co więcej,  na stanie nad garami nie spędzamy ani minuty.

Ja robię papryki faszerowane tak jak gołąbki.

No tak, ale ja nie chodzę do pracy ?

Ale sobie narobiłem smaka tym kurczaczkiem. Zaraz poszukam jakiegoś gara na Allegro.

17 godzin temu, szymon1977 napisał:

Potrzebne:

- slowcooker, 

- ziemniaki, 

- worek kapusty kiszonej, 

- worek kiełbasy zwykłej z lidla, 

- marchewka (opcjonalnie). 

Do naczynia nalewamy 0,5cm. Ziemniaki obieramy, kroimi na plastry 0,5cm i napełniamy nimi naczynie do połowy. Na ziemniaki sypiemy pokrojoną w kostkę kiełbasę. Kapustę kiszoną odcedzamy (można domieszać grubo startą marchewkę) i dajemy na kiełbasę. Przyprawiać nie potrzeba.

 

Wychodząc do pracy włączamy, jak z pracy przyjdziemy jest gotowe. Można marudzić, że mało wyszukane, a można zjeść że smakiem.

Teraz doczytałem

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

41 minut temu, Jacchusia napisał:

No tak, ale ja nie chodzę do pracy ?

To slowcooker nie dla Ciebie. Siedzieć osiem godzin w zapachu szykującej się potrawy? Nie da rady! Dlatego ja planuję zrobić na slowcooker miejsce w komórce na podwórku. 

43 minuty temu, Jacchusia napisał:

Ale sobie narobiłem smaka tym kurczaczkiem.

Podsyp na dno trochę obranych i pokrojonych na plastry ziemniaków, na to trochę warzyw (mogą być nawet mrożone)... albo wsyp po prostu mieszankę mrożonych warzyw a na to udka z kurczaka.

Ukryta Zawartość

    Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Głowa jest dla mnie najważniejsza, bo nią jem."

Daphile, Onkyo A-5VL, B&W 606+ASW608 i gra muzyka!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • House of Marley Positive Vibration Frequency Rasta

    Patrząc na to, co lada moment zacznie wyprawiać się za oknem aż chciałoby się zanucić za nieodżałowanym Markiem Grechutą chociażby fragment niezwykle będącego na czasie utworu „Wiosna – ach to ty”. Dlatego też powoli, acz konsekwentnie warto przygotować się na prawdziwy wybuch zieleni a tym samym niemożność wysiedzenia w czterech „betonowych” ścianach. Jak to jednak w życiu bywa jeszcze się taki nie urodził, co … więc doskonale zdaję sobie sprawę, iż nie dla wszystkich pierwszy świergot ptaków j

    Fr@ntz
    Fr@ntz
    Słuchawki

    Czy płyty CD cieszą się jeszcze odpowiednią popularnością?

    W dzisiejszych czasach, ludzie coraz więcej rzeczy chętniej robią online. Odchodzi się od klasycznych rozwiązań, na rzecz nowatorskich rozwiązań. Ten stan rzeczy dotknął również branżę muzyczną. Normą jest, że artysta wydając nowy album, wypuszcza go również w wersji fizycznej, najczęściej w postaci płyt CD, które można zakupić w wielu sklepach. W opozycji do takich zakupów stoi oczywiście internet i rozmaite serwisy streamingowe, takie jak YouTube, czy Spotify. Warto się zastanowić czy, a jeśli

    audiostereo.pl
    audiostereo.pl
    Muzyka 24

    Marantz Cinema 30

    Choć z pewnością większość śledzących dział recenzencki czytelników zdążyła przyzwyczaić się do tego, że kino domowe gości u nas nad wyraz sporadycznie, to o ile tylko światło dzienne ujrzy coś ciekawego, to czysto okazjonalnie takowym rodzynkiem potrafimy się zainteresować. Oczywiście nie zawsze jest to klasyczny, przeprowadzany w zaciszu domowych czterech kątów test, jak m.in. w przypadku budżetowego, acz bezapelacyjnie wartego uwagi i po prostu świetnego Denona AVR-S770H, lecz również nieco m

    Fr@ntz
    Fr@ntz
    Systemy

    Indiana Line Diva 5

    Śmiem twierdzić, ze nikogo mającego choćby blade pojęcie o tym, co dzieję się wokół, jak wygląda rynek mieszkaniowy uświadamiać nie trzeba. Po prostu jest drogo, podobno będzie jeszcze drożej i tanio, to już było i nie wróci, a skoro jest drogo, to do łask wracają mieszkania o metrażach zgodnych z założeniami speców z lat 50-70 minionego tysiąclecia. Znaczy się znów aktualnym staje się powiedzenie „ciasne ale własne”. Dlatego też logicznym wydaje się popularność wszelkich rozwiązań możliwie komp

    Fr@ntz
    Fr@ntz
    Kolumny

    Bilety | DŻEM koncert urodzinowy| Koncert

    O wydarzeniu Kup bilet na koncert jednego z najważniejszych polskich zespołów bluesowych - zespołu Dżem! Grupa świętuje 40-lecie działalności, w związku z czym na koncertach na pewno nie zabraknie dobrze znanych przebojów, takich jak Wehikuł czasu, Whisky, Czerwony jak cegła czy Sen o Victorii. Dżem bilety na jubileuszowe koncerty już dostępne! O zespole Dżem Połączyli rocka, bluesa, reggae, country. Nagrali piosenki, które uwielbiają zarówno koneserzy, jak i niedzielni słuchacze

    AudioNews
    AudioNews
    Newsy
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

                  wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!
 

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

 

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat.