Skocz do zawartości
IGNORED

Homoseksualizm w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Zakładam temat. Dziwi, że BOCZNICA jest nieobecna w tak ważnym temacie. 

Miałem w życiu bardzo wiele kontaktów z homoseksualizmem. Zarówno w wydaniu kobiecym jak i męskim. Jestem osobą heteroseksualną. Nie mam żadnych uprzedzeń w tym temacie.do homoseksualistów. Większość życia zawodowego spędziłem w środowiskach artystycznych: muzyków, aktorów, plastyków, pisarzy czy poetów. Wychowałem się w latach 70-tych gdy hasło MAKE LOVE NOT WAR mieliśmy na sztandarach młodości.  Dziś w pracy mój bliski  młody kolega jest homo. Jestem więc na bieżąco.

Stawiam pod dyskusje tezę: polacy nie mają elementarnej wiedzy, że sprawcą przedmiotowych odmienności jest genetyka, a ta jest dana każdemu z osobna przez NAJWYŻSZEGO czyli PANA BOGA. 

https://www.audiostereo.pl/topic/150975-homoseksualizm-w-polsce/
16 minut temu, Jaro_747 napisał:

W Polsce genetyczny jest wyłącznie patriotyzm. I to taki odpustowy.

Ale to tylko w PiS ?.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Większość społeczeństwa uważa że to choroba albo zboczenie i jak inne zboczenia należy to leczyć a jednostki chore izolować od społeczeństwa normalnego gdyż mogą zarażać. Można oczywiście uznać że problemu nie ma pod warunkiem że kochający inaczej nie będą się obnosic że swoją innoscia publicznie . Nie mniej uznanie tego za normę może być zgubne w skutkach.

Gość

(Konto usunięte)

"Obdarowani" przez Boga pedofile moga poczuc sie urazeni ,pozwolmy im zyc,  niech " zabawiaja sie " bez zadnych oporow .Dlaczego sie ich karze? 

"Miałem w życiu bardzo wiele kontaktów z homoseksualizmem."......jak nie potrafisz pisac to nie pisz , oficer prowadzacy zle wybral .....a gdzie Polska prowadzila wojne w latach siedemdziesiatych ?No  chyba ze wlasnym narodem a to ok .

Godzinę temu, janunio napisał:

Zakładam temat. Dziwi, że BOCZNICA jest nieobecna w tak ważnym temacie. 

Słabo szukasz - tematyka dogłębnie na Bocznicy przerobiona. 

"Bez dywanu audio jitter będzie słychać"

46 minut temu, caleb66 napisał:

Większość społeczeństwa uważa że to choroba albo zboczenie i jak inne zboczenia należy to leczyć a jednostki chore izolować od społeczeństwa normalnego gdyż mogą zarażać. Można oczywiście uznać że problemu nie ma pod warunkiem że kochający inaczej nie będą się obnosic że swoją innoscia publicznie . Nie mniej uznanie tego za normę może być zgubne w skutkach.

Myślisz że większość społeczeństwa to nieuki i prymitywy takie jak ty?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Większość właśnie tak uważa czy to się podoba tobie czy nie a Ty mógłbyś w końcu darować sobie te debilne wycieczki osobiste bo ktoś ma inne zdanie,nie każdy musi zgadzać się z Tobą i być poprawny politycznie. Ja mam swoje zdanie na ten temat i przykro mi bardzo że tobie się nie podoba ale możesz co najwyżej pocałować mnie w dupe .
Teraz, szymon1977 napisał:

Słabo szukasz - tematyka dogłębnie na Bocznicy przerobiona. 

Gdzie ?

Podaj link. Jestem bardzo ciekawy. 

Homoseksualizm to mocne polskie TABU. Obdarzeni genem hierarchowie Kościoła Katolickiego są opanowani zmową milczenia.

Homoseksualizm jest ponad reprezentatywny w męskich i kobiecych środowiskach zamkniętych.  Klasztory, więzienia, duchowieństwo, kadra wojenna, szkolnictwa artystyczne. 

Dochodzę do kluczowego pytania;

czy na tym forum jest osoba, która jest obdarzona przez Boga genem homo ?  

Zamieniam się w słuchacza.         

Edytowane przez janunio
23 minuty temu, caleb66 napisał:
36 minut temu, Jaro_747 napisał:

Większość właśnie tak uważa czy to się podoba tobie czy nie a Ty mógłbyś w końcu darować sobie te debilne wycieczki osobiste bo ktoś ma inne zdanie,nie każdy musi zgadzać się z Tobą i być poprawny politycznie. Ja mam swoje zdanie na ten temat i przykro mi bardzo że tobie się nie podoba ale możesz co najwyżej pocałować mnie w dupe .

Czyli, jednak - pedał.

A nie chcesz, caleb, by z tobą trochę pochodzić? Do kina, knajpy, lub do zoo.

I tam cię można by zostawić...

Pomyśl trochę; w wieku dojrzewania odkrywasz, że kręcą cię inne kobiety. Zwracam się do kobiet. Wszystkie koleżanki tymczasem nienawidzą sexu z kolegami. Ostrzegają, że utrata błony dziewiczej może na wsi wywołać niepotrzebny skandal. Co wtedy ?    

6 minut temu, janunio napisał:

Pomyśl trochę; w wieku dojrzewania odkrywasz, że kręcą cię inne kobiety. Zwracam się do kobiet. Wszystkie koleżanki tymczasem nienawidzą sexu z kolegami. Ostrzegają, że utrata błony dziewiczej może na wsi wywołać niepotrzebny skandal. Co wtedy ?    

To już tajemnica spowiedzi nie obowiązuje?

Co to jakaś "tajemnica spowiedzi" ?

Kogo dotyczy ?

Księdza pedofila także ? 

"Kwity" od  tysięcy lat lądują w zasobach centrali = Watykan.   

Edytowane przez janunio

Kilka uwag .Dlaczego homoseksualizm w Polsce ? Czym on różni się od tego np. w Nepalu ?Różnice raczej dotyczą tego jak jest traktowany przez większość hetero .Czyli to raczej problem hetero .

Caleb napisał,że skoro większość Polaków uważa,że to choroba to należy ją leczyć .Jeśli tak, to rodzi się pytanie jak leczyć i kiedy leczyć? Czy leczyć dobrowolnie czy przymusowo ?I kto ma o tym decydować ? Oczywiście jest to śmieszne bo doprowadziłem tę tezę do absurdu .Bo po pierwsze nie ulica decyduje czy coś jest chorobą a po drugie nie ona też decyduje czy leczyć i jak leczyć .Od tego są specjaliści czyli lekarze .

Homoseksualizm nie jest chorobą i nie da się go leczyć . I jest to w Polsce typowy temat zastępczy .Podrzucany przez PiS przed wyborami.Aby ominąć niewygodne dla tej partii kwestie i aby zmobilizować własny elektorat ( beton ) .Dla każdego normalnego człowieka to sprawa indywidualna ,prywatna .

Najbardziej poszkodowana z powodu społecznej akceptacji LGBT jest mafia lawendowa. Traci nowy narybek zaspokajania swoich potrzeb seksualnych.  

Także temat wcale nie jest taki zastępczy. Potrzebne poparcie kościoła, trzeba płacić.

Edytowane przez jar1
2 godziny temu, caleb66 napisał:

nie większosc społeczeństwa tylko elektorat PISu

sa na to konkretne badania stad PIS tak ochoczo w to wchodzi

ponizej fragment wnisków z badania opinii publicznej

""Wyborcy Prawa i Sprawiedliwości znacznie rzadziej podzielają ten pogląd (4 proc.), a częściej niż zwolennicy innych elektoratów twierdzą, że homoseksualizm jest dewiacją, której nie należy tolerować (38 proc.). Wśród wyborców PO odsetek osób, którym ta ostatnia opinia jest najbliższa, wynosi 9 proc. Zdecydowanie dominuje w tej grupie pogląd, że homoseksualizm jest wprawdzie odstępstwem od normy, ale należy go tolerować (63 proc.).""

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Czyli, jednak - pedał.
A nie chcesz, caleb, by z tobą trochę pochodzić? Do kina, knajpy, lub do zoo.
I tam cię można by zostawić...
Nie chce żeby że mną pochodzić.
Jak masz potrzebę to idź z dzambo do zoo.
Ja nie marnuje czasu na spotkania z pederastami .
Z grona moich znajomych osoby zboczone są usuwane ,wcześniej je wyśmiewamy i ponizamy i dajemy do zrozumienia że w tak elitarnym towarzystwie jak moje nie ma miejsca dla zboczencow .
Godzinę temu, caleb66 napisał:

ale możesz co najwyżej pocałować mnie w dupe .

to chyba musisz sobie poszukac na innym forum takiego  konesera od całusków we włochaty tyłek

2 minuty temu, caleb66 napisał:

Ja nie marnuje czasu na spotkania z pederastami .
Z grona moich znajomych osoby zboczone są usuwane ,wcześniej je wyśmiewamy i ponizamy i dajemy do zrozumienia że w tak elitarnym towarzystwie jak moje nie ma miejsca dla zboczencow

a to juz jest prymitywna prowokacja

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)

Wbijcie sobie ludki w końcu do głowy , że preferencje seksualne osób dorosłych , to ich osobista sprawa..

A jak się komuś nie podoba , to niech wyprdala do Rosji .. Zrozumiały kacapsko - faszystowskie śmieci ?

Wbijcie sobie ludki w końcu do głowy , że preferencje seksualne osób dorosłych , to ich osobista sprawa..
A jak się komuś nie podoba , to niech wyprdala do Rosji .. Zrozumiały kacapsko - faszystowskie śmieci ?
To po co chodzisz na marsze lgbt ,KODu i innych wynaturzen,komu to potrzebne. PO co dorosły człowiek przyznaje się publicznie w tv że jest pederastom lesbijkom skoro to jego prywatna sprawa ,kogo to obchodzi . Mnie nie obchodzi .
Gość

(Konto usunięte)

..z osobista sprawa nie biega sie po ulicy nie obnosi ..co mnie obchodzi ze lubisz z myszami a moze spadaj do ...Szwecji bo niby czemu oni  mieli by spadac .....jesli rowniez moze kto inny?Wszystko co napiszesz bedzie wykorzystane przeciwko tobie

Edytowane przez Moontan
3 godziny temu, janunio napisał:

polacy nie mają elementarnej wiedzy, że sprawcą przedmiotowych odmienności jest genetyka, a ta jest dana każdemu z osobna przez NAJWYŻSZEGO czyli PANA BOGA. 

Dokładnie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Amator 2b

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
7 minut temu, caleb66 napisał:

To po co chodzisz na marsze lgbt

Widziałeś mnie tam ???? Puknij się w czerep cymbałku.

1 godzinę temu, caleb66 napisał:

ale możesz co najwyżej pocałować mnie w dupe .

Możesz pocałować w dupę swojego idola Putina.

Edytowane przez Mysza 13
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.