Jump to content
yaro071

Heybrook HB1

Recommended Posts

Cześć. 

Mam problem z głośnikiem jednym. 

Zestaw.... Heybrook HB1, sonos zp9o oraz gainclone. 

W jednym tylko glosnik po dotknięciu srubki trzymający głośnik słychać jakby buczenie coś ala trafo, dziek jakby do zwarcia doszło.  Wszystko jest wyłączone. 

Zauważyłem, że po odłączeniu przewodu zasilania od sonos problem znika. 

Jakąś pętla? 

Edited by yaro071

Share this post


Link to post
Share on other sites
Godzinę temu, yaro071 napisał:

dotknięciu srubki trzymający głośnik słychać jakby syk, dziek jakby do zwarcia doszło.  Wszystko

Witam. Jeżeli dotknę obudowy która jest uziemiona (gainclone) i sruby mocującej głośnik to buczenie znika. Czyli problem z masą.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.