Skocz do zawartości
IGNORED

Harman Kardon 3380 - remote control

michazb3

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problemy ze sterowaniem HK DVD 22 podłączonym do HK 3380 za pomocą pilota amplitunera. Teoretycznie wybierajac źródło w amplitunerze (w tym przypadku VID1) pilot powinien się przełączyć na "stronę" DVD i zgodnie z instrukcją powinien go obsługiwać. Niestety, działa tylko PLAY. Muszę więc używać obu pilotów, co jest irytujące. Jak sobie z tym poradzić? Macie jakiś pomysł?

https://www.audiostereo.pl/topic/15265-harman-kardon-3380-remote-control/

STARY,NIE PISZ TU NA FORUM BO I TAK NIC CI TU NIKT NIE PORADZI KONKRETNEGO, JA MAM TEZ POWIEDZMY SPECJALISTYCZNY PROBLEM I NIE POTRAFIĄ MI POMÓC,CHOC TO NIE JAKIŚ DZIWNY,POPROSTU SZUKAM INSTRUKCJI,DANYCH TECHNICZNYCH DO STARSZEGO DENONA.oNI TY ZAJMUJĄ SI EJAKIMIŚ OCZYWISTYMI PIERDOŁAMI,A NIKT SIE NIE ZNA TAK NAPRAWDE KONKRETNIE NA NICZYM.TAK WIEC SPROBUJ NA POWAZNIEJSZYM FORUM JAK I JA PROBUJE BO TU SIE WIELE NIE DOWIESZ.

POZDRAWIAM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.