Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze opinie o Technics SU-A700 MK3

zwyk??ycz??owiek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, co sądzicie o tym wzmaku, jeśli jest słaby to który tej firmy byście polecili ?

Jeśli chodzi o moje preferencje to lubie jak wzmak daje dużo sopranu. Dla porównia jak ktoś miał jeszcze wieże firmy Diora to czy technics brzmieniowo wypada lepiej ?

Jakiego basiku można oczekiwać po tym sprzęcie, dudniacego czy raczej z odrobiną głębi ?

https://www.audiostereo.pl/topic/15606-wasze-opinie-o-technics-su-a700-mk3/

Ale sie uparliście na zły trop :)

Diorka jest czarna, to model WS 4421

[obrazekLUKASZ-261204_1.jpeg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Granit cudny,tylko kolcy brakuje:]

Tak na poważnie nie warto inwestować w tej linii Technicsy jeśli już lubisz tą firme.

Diory zaś są straszliwie awaryjne,a zwłaszcza sławna WS-354.

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

W sumie to techniscy nie są drogie, wzmaka niemiałem , ale miełem Cd sl ps 670 przez 6 lat i był Ok, a niepodoba mi się brzmienie kina domowego (mam je, ale ucha niecieszy), więc chcę kupić jakiś przyzwoity wzmak z pilotem, tak na kilka lat, z czasem może poprawi się brzmienie w nowym sprzęcie za przyzwoite pieniądze, dopiero wtedy pomyslałbym nad czymś nowym.

Tego wzmaka Diory mam od 12 lat(szkoda że niema do niego pilota), nie są awaryjne gorzej z magnetofonem do niego, od samego początku sie sypał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.