Jump to content
IGNORED

Problem z 3D w Epsonie 9400.


warkot
 Share

Recommended Posts

Witam, projektor nie wyświetla prawidłowo obrazu 3d z pc. Połówki obrazu nie są prawidłowo nałożone. Ze stacjonarnego playera Blu-ray 3d jest ok. PC wcześniej miałem podpinany do proj epson 6100 i plazmy 3d panasonic - działało 3d. 9400 mam od tygodnia. Może ktoś z użytkowników 9400-tki miał podobny problem ? Z góry dziękuję za pomoc. 

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Link to comment
Share on other sites
  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

                  wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!


Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

 

Registered users can disable this message.