Skocz do zawartości
IGNORED

Unitra Stereo Tosca 303 / kol. BLUES 150

milka_mm

Rekomendowane odpowiedzi

witam all, mam w sumie 2 pytanka:

1) Jaką mocą muzyczną i skuteczną dysponuje amplituner Unitra Stereo Tosca 303 ?

2) Czy wie ktoś może coś na temat kolumn BLUES 150 ( moc muzyczna 150 W, moc skuteczna 80 W ), czy warto kupić takie kolumny w dobrym stanie, jeśli tak to jaka jest rozsądna cena?

pozdrawiam...

https://www.audiostereo.pl/topic/15799-unitra-stereo-tosca-303-kol-blues-150/

Dużo gorzej niestety...Kiedy kupowałem Bluesy (ca 1990)_- były to po prostu niemal jedyne dostępne kolumny (wyłączywszy nocowanie pod fabryką w Dzierżoniowie albo Wrześni). Teraz już nie pozostał nawet ten argument...Strasznie płasko grały, basu prawie wcale nie było (choć głośnik słusznej średnicy) etc

hmm, właśnie średnicą głośnika to te kolumny kuszą ale nigdy nie wiadomo co w środku siedzi :|, dzięki za rozjaśnienie mi tematu, co prawda nie mam wysokich wymagań jeśli chodzi o jakość bo też nie mam warunków żeby "dudnić" :D, ostatnie pytanko więc zdam: jeśłi chciałbym jednak je kupić to za ile warto ( 2 sztuki ) i jak ewentualnie pogrzebać w nich żeby lepiej grały, jakimś tam elektronkiem amatorem jestem :)

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.