Skocz do zawartości
IGNORED

ODDAM obudowy do glosnikow!ZA DARMO!!!!!

MaciekP

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do oddania obudowy od slynnych monitorow Lockwood Major. W srodku byly glosniki Tannoya 15" dual Concentric.

Te konkretne glosniki pracowaly wiele lat w studiu nagran w Pradze. Takie same byly w Polskich nagraniach i innych studiach nagraniowych na calym swiecie.

Obudowy maja typowy wyglad lat 70-ych. Waza kilkadziesiat kilo kazda. Maja piekne skladane metalowe raczki i kolka. Wymiar kazdej obudowy to 115.x71x45cm.

ODDAM JE W DOBRE RECE ZA DARMO. Maja dobry dzwiek. Z tylu jest zatyczka ze sklejki, gdyz byl tak otwor na wkladanie wzmacniacza lampowego Quad II.

Oferta wazna kilka dni. Odbior TYLKO OSOBISTY w WARSZAWIE.

W opisie o mnie jest link do strony www, gdzie jest podany adres e-mail do kontaktowania sie ze mna.

[obrazekLUKASZ-266692_1.jpg] [obrazekLUKASZ-266692_2.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-6034-100009661 1170264741_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/15876-oddam-obudowy-do-glosnikowza-darmo/

dla KONESEROW:-)

Dla mnie wazny byl dzwiek a on byl przedni. Kobieta przelknela. To troche jak z estetyka wzmacniaczy lampowych. Dla kogos wychowanego na techniksie lampy i trafa na wierzchu sa nie do zaakaceptowania. Sa tacy, co bez niebieskiej diody nie kupia, bo maja juz fiolet pod samochodem wiec w domu musi byc podobnie....

Mi sie podobaly. Wiesz, ze Beatlesi byli na identycznych nagrywani....

Piękny mebel. Ale też i pięknie grały z driverami 15" HPD385 . Moim zdaniem seria HPD w niektórych skrzynkach grała lepiej niż Goldy. Ta skrzynka zalicza sie właśnie do takiej opcji.

Gdybym miał dostep do tych głośników to chętnie bym wziął.

fadeover

Często takowe się trafiają np na ebayu, więc jeśli dostanę je od Maćka dokupie takowe. To nie są ogromne koszty.

Wiesz, marzy mi się cały dywan w pokoju zapełniony REDami, GOLDami, HDP. A my tylko wkładalibyśmy je po kolei do tej skrzynki i odłuchiwali................................

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.