Skocz do zawartości
IGNORED

Kochany Mikołaju...

Rekomendowane odpowiedzi

Byliście grzeczni? 🙂

To jest wątek z listami do Mikołaja. Wpisujemy, co chcemy dostać w 2022 pod choinkę! 🙂

Ja poproszę o pokój na świecie, a dla siebie prywatnie, to...

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

https://www.audiostereo.pl/topic/160048-kochany-miko%C5%82aju/
9 godzin temu, il Dottore napisał:

To jest wątek z listami do Mikołaja. Wpisujemy, co chcemy dostać w 2022 pod choinkę! 🙂

"Nie chcę, ale muszę":  wychodząc na przeciw oczekiwaniom społeczności, chciałbym dostać uprawnienia moderatora na Forum AS 🙂

A tak na poważnie to ja chyba mam wszystko, bo jak planuję zbankrutować na prezenty dla rodziny, tak nie wymyśliłem co sam chciałbym dostać. Mam już nawet pozwolenie od Żony na zakup motoru i jakoś nie chce mi się motoru kupić.

Edytowane przez szymon1977

"Bez dywanu audio jitter będzie słychać"

• 1 miesiąc później...
W dniu 5.11.2022 o 11:22, szymon1977 napisał:

"Nie chcę, ale muszę":  wychodząc na przeciw oczekiwaniom społeczności, chciałbym dostać uprawnienia moderatora na Forum AS 🙂

A tak na poważnie to ja chyba mam wszystko, bo jak planuję zbankrutować na prezenty dla rodziny, tak nie wymyśliłem co sam chciałbym dostać. Mam już nawet pozwolenie od Żony na zakup motoru i jakoś nie chce mi się motoru kupić.

Po co ci sam motor? Kup lepiej od razu cały motocykl 😁

W dniu 5.11.2022 o 01:56, il Dottore napisał:

wątek z listami do Mikołaja.

Ciszy i spokoju. Bez telefonu, wieści i informacji żadnych.

Cobym nie musiał latać po trzech różnych budowach, jak dzisiaj.

.......

Zaraz... Pieniędzy nie potrzebuję, choć ich nie mam zbyt wiele, płyt również, klamotów i rupieci do delektowania się muzyką - też mam aż nadto...

O! Mam! 

Abym znalazł czas na ułożenie płyt, które powoli już włażą do łazienki.

I zdrowia dla mojej Kobiety.

20 minut temu, Chicago napisał:

Św. Mikołaju - poproszę o impeachment obecnej administracji US. Z góry wielkie dzięki.

Czemu? Dziadzia Biden okazał się mieć niezmierzone pokłady RiGCz-u. Wspomaga pięknie Ukrainę i kac*py giną jak muchy. Przecież to majstersztyk! Załatwia kac*pów obcymi rękami, żaden żołnierz USA nie ginie a wszystko za cenę 2-3 tygodni rocznego budżetu US Army.

Mi się on na początku nie podobał a to może być drugi Reagan (choć Demokrata).

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

8 godzin temu, il Dottore napisał:

Dziadzia Biden okazał się mieć niezmierzone pokłady RiGCz-u. Wspomaga pięknie Ukrainę i kac*py giną jak muchy. Przecież to majstersztyk! Załatwia kac*pów obcymi rękami, żaden żołnierz USA nie ginie a wszystko za cenę 2-3 tygodni rocznego budżetu US Army.

Nic dodać - nic ująć. Ale od rzeczywistości fajniejszy jest propagandowy populizm.

"Bez dywanu audio jitter będzie słychać"

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.