Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

Hej,

zapraszamy Was do wspólnej zabawy. Trzeba wytypować wynik dzisiejszego meczu Polska-Meksyk.

Wpisujemy wynik w następującej formie:

2:0 (1:0), czyli wygrana 2:0 dla naszych, a 1:0 po zakończeniu pierwszej połowy.

Wszystkie osoby, które wytypują poprawnie wynik otrzymają od nas konto Premium na rok czasu.

Zgłoszenia w innym formacie nie będą brane pod uwagę. Typujemy do pierwszego gwizdka, czyli do momentu rozpoczęcia meczu.

world-cup-g17d69d648_1920.jpg

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

https://www.audiostereo.pl/topic/160235-wytypuj-wynik-meczu-mundial-euro/
  • Administratorzy

Prosimy podawać też wynik do połowy.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

2 minuty temu, marecki marek napisał:

Mario jeszcze żyje

Pamiętam jak Ciszewski podniecał się, że jego włosy mierzą 34 centymetry 🙂

Świetny zawodnik!

Zobaczymy Danię - Anglia zaprezentowała się doskonale.

Tragedia Francji - Kante, Pogba, Benzema i Nkunku....

Mogą dostać wp***dol od Australii. Wczoraj lekceważyłem USA.

2 minutes ago, skynyrd said:

Pamiętam jak Ciszewski podniecał się, że jego włosy mierzą 34 centymetry 🙂

To Ruben Ayala miał takie włosy co zasłaniały mu numer 11 na plecach. Kempes też miał długie.

39 minut temu, marecki marek napisał:

To Ruben Ayala miał takie włosy co zasłaniały mu numer 11 na plecach. Kempes też miał długie.

Masz rację! Też masz 100 lat?

A bramkę strzelił Houseman przy asyście Kempesa

Liczyłem na Argentynę i Danię - i się przeliczyłem.

Tylko Anglia zdała jak do tej pory egzamin.

O siedemnastej mamy Polskę - w rankingach dają 36-34 Meksykowi. 34 Na remis. Zobaczymy.

Nawet nie chcę spekulować.

Portal wPolityce.pl zapytał parlamentarzystów, jakie są ich przewidywania, co do dzisiejszego meczu.

Urszula Rusecka (PiS) TYP - 1:0 dla Polski

Moje serce zawsze jest po stronie polskiej reprezentacji. Nie za dobrze działo się w naszej kadrze w ostatnim czasie, ale mam nadzieję, że zła passa jest poza nami

— mówi wicerzecznik PiS.

Liczę, że tym razem wyjdziemy z grupy. A wygrana w dzisiejszym meczu jest nam do tego bardzo potrzebna

— dodaje.

Michał Gramatyka (Polska 2050) TYP – 1:0 dla Polski

Oba kraje mają hymny narodowe utrzymane w tonacji durowej, więc gra będzie bardzo wyrównana

— podkreśla poseł Polski 2050.

Ale oczywiście kibicuję Polakom, bo jestem Polakiem, kocham Polskę i niezależnie od tego, w co gramy, to kibicuję naszej reprezentacji

— dodaje.

Katarzyna Piekarska (KO) TYP – 1:0 dla Polski

Kibic generalnie ze mnie średni, ale gdy gra nasza drużyna narodowa oczywiście oglądam i trzymam kciuki

— zaznacza posłanka Koalicji Obywatelskiej.

Patriotycznie powiem, że Polska wygra 1:0. Natomiast mam w ogóle problem z tym mundialem, w związku z łamaniem praw człowieka i olbrzymimi łapówkami, jakie poszły, żeby turniej odbył się w Katarze

— dodaje.

Dobromir Sośnierz (Konfederacja) TYP – 1:0 dla Meksyku

Oglądając ostatni mecz (Polski z Chile – red.) stawiałbym na Meksyk. Obawiam się, że to, co graliśmy nie pasuje do rangi tej imprezy

— mówi poseł Konfederacji.

Natomiast czasami drużyna z meczu na mecz gwałtownie zmienia sposób gry i być może jakieś wnioski zostały wyciągnięte. Oczywiście życzę, jak najlepiej, ale 5 zł nie postawiłbym na to, że będzie korzystny rezultat dla Polski

— dodaje.

Karolina Pawliczak (Lewica) TYP – 1:1 

Zawsze będę trzymać kciuki za naszą drużynę i życzyć jej jak najlepiej, ale niestety obawiam się, że szansy na to, by wygrać ten mecz, za dużej nie ma 

— stwierdza posłanka Lewicy.

Krzysztof Paszyk (PSL) TYP – 1:1 

Życzę polskiej drużynie remisu

— mówi poseł PSL.

W przeciwieństwie do wielu koleżanek i kolegów nie będę lansował się na specjalistę, jeśli chodzi o znajomość futbolu i poprzestanę na trzymaniu kciuków oraz życzeniu remisu

— dodaje.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
msg-28079-0-93816600-1532880966_thumb.png
  • Administratorzy
1 minutę temu, Sovereign napisał:

Portal wPolityce.pl zapytał parlamentarzystów, jakie są ich przewidywania, co do dzisiejszego meczu.

Urszula Rusecka (PiS) TYP - 1:0 dla Polski

Moje serce zawsze jest po stronie polskiej reprezentacji. Nie za dobrze działo się w naszej kadrze w ostatnim czasie, ale mam nadzieję, że zła passa jest poza nami

— mówi wicerzecznik PiS.

Liczę, że tym razem wyjdziemy z grupy. A wygrana w dzisiejszym meczu jest nam do tego bardzo potrzebna

— dodaje.

Michał Gramatyka (Polska 2050) TYP – 1:0 dla Polski

Oba kraje mają hymny narodowe utrzymane w tonacji durowej, więc gra będzie bardzo wyrównana

— podkreśla poseł Polski 2050.

Ale oczywiście kibicuję Polakom, bo jestem Polakiem, kocham Polskę i niezależnie od tego, w co gramy, to kibicuję naszej reprezentacji

— dodaje.

Katarzyna Piekarska (KO) TYP – 1:0 dla Polski

Kibic generalnie ze mnie średni, ale gdy gra nasza drużyna narodowa oczywiście oglądam i trzymam kciuki

— zaznacza posłanka Koalicji Obywatelskiej.

Patriotycznie powiem, że Polska wygra 1:0. Natomiast mam w ogóle problem z tym mundialem, w związku z łamaniem praw człowieka i olbrzymimi łapówkami, jakie poszły, żeby turniej odbył się w Katarze

— dodaje.

Dobromir Sośnierz (Konfederacja) TYP – 1:0 dla Meksyku

Oglądając ostatni mecz (Polski z Chile – red.) stawiałbym na Meksyk. Obawiam się, że to, co graliśmy nie pasuje do rangi tej imprezy

— mówi poseł Konfederacji.

Natomiast czasami drużyna z meczu na mecz gwałtownie zmienia sposób gry i być może jakieś wnioski zostały wyciągnięte. Oczywiście życzę, jak najlepiej, ale 5 zł nie postawiłbym na to, że będzie korzystny rezultat dla Polski

— dodaje.

Karolina Pawliczak (Lewica) TYP – 1:1 

Zawsze będę trzymać kciuki za naszą drużynę i życzyć jej jak najlepiej, ale niestety obawiam się, że szansy na to, by wygrać ten mecz, za dużej nie ma 

— stwierdza posłanka Lewicy.

Krzysztof Paszyk (PSL) TYP – 1:1 

Życzę polskiej drużynie remisu

— mówi poseł PSL.

W przeciwieństwie do wielu koleżanek i kolegów nie będę lansował się na specjalistę, jeśli chodzi o znajomość futbolu i poprzestanę na trzymaniu kciuków oraz życzeniu remisu

— dodaje.

https://wpolityce.pl/sport/623135-tylko-u-nas-politycy-typuja-wynik-meczu-polska-meksyk

A Pan co typuje ?

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

3 godziny temu, skynyrd napisał:
3 godziny temu, soundchaser napisał:

Polska - Meksyk 1:1 (1:0).

Taki optymista jestem. 😉

Oby - wychodzimy wtedy z grupy. Ja stawian 1:0 dla Polski.

Polska - Meksyk 1:2 (0:1)

Polska - Meksyk 1:1 (1:0)

Polska - Meksyk 0:0 (0:0)

Polska - Meksyk 1:0 (0:0)

Polska - Meksyk 2:1 (1:0)

Wybrane, nielosowane. Chciałbym, żeby w końcu wygrali. Ale to może być za bardzo optymistycznie. Bardziej od serca.

msg-28079-0-93816600-1532880966_thumb.png
Godzinę temu, Espectro napisał:

No niestety nikomu się nie udało.

Wątek do zamknięcia. Nawet przy takim wyniku, Anka nie skradła show? Internet zgłupiał...

6 hours ago, skynyrd said:

Masz rację! Też masz 100 lat

💯lat spiewją mi na urodziny

jeszcze.

6 hours ago, skynyrd said:

A bramkę strzelił Houseman przy asyście Kempesa

Pamietam tylko, że przed meczem oglądaliśmy festiwal opolski i moja mama przez cały czas chodziła po domu i śpiewała 

Zabrałaś mi lato.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.