Skocz do zawartości
IGNORED

Telewizor LG 29 100Hz czy warto ?

J-23

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

mam pytanie odnośnie telewizora firmy LG model 29 cali 100Hz (LG 29 FB 51 RX) za stolikiem kosztuje ok 1700,-zł

CO MYŚLICIE O TYM SPRZĘCIE? CZY MOŻE KTOŚ MA COŚ PODOBNEGO ZNA JEGO WADY I ZALETY? CZY OPŁACA SIĘ GO KUPIĆ CZY LEPIEJ DOŁOŻYC TROCHĘ I KUPIC COŚ INNEGO? (nie chce wydawać za wiele). POtrzebuje do telewizji i kina domowego.

Wiem że kiedyś ta firma miała słabą opinię , teraz ponoć to się zmienia na lepsze. Proiszę o opinię!

dziękuje

https://www.audiostereo.pl/topic/16082-telewizor-lg-29-100hz-czy-warto/

mam w domu LG 29" 100Hz flat ale inny model. Ładny obraz - chociaż pomimo 100Hz mogłby być "stabilniejszy". kolory o właściwej tonacji.

Tuner troszkę wolny - przałączanie programów trwa trochę za długo. porównywałem z Thompsonem i tam przełączenie na inny kanał trwa odczuwalnie szybciej.

Proponuję włączyć w sklepie i pobawić się pilotem, zobaczysz czy leży ci w ręku i czy obsługa jest właściwa.

Jakość obrazu zależy zawsze mocno od źródła -> w sklepach jest z tym różnie

warto wziąść LG.obraz jest całkiem fajny,dzwiękiem kładzie wszystkie Panasoniki i Sony na plecy.No i co najwazniejsze -mało awaryjny.To już nie ten stary kulawy Goldstar-teraz LG naprawdę jest na ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.