Skocz do zawartości
IGNORED

harman kardon 750 warto kupic

yorku

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

HK 750 to całkiem niezły odtwarzacz, jak na swoją cenę. Mam go do tej pory w moim drugim systemie. Jedną z jego podstawowych zalet jest możliwośc łatwego tuningowania urządzenia - stosunkowo niewielkim kosztem jesteśmy w stanie uzyskac dużo lepsze brzmienie.

Też słyszałem o kłopotach tego odtwarzacza z płytami CD-R. Mój jednak odtwarza wszystkie płyty CD-R bez żadnych problemów (swoją drogą lepiej niż mój podstawowy odtwarzacz Marantz-SA17S1). Może to dlatego, że jak robię CD-R, to z max prędkością nagrywania 4X i używam dobrych nośników (Verbatim, TDK itp.).

Piętą achilesową HK jest w ogóle praca mechaniki, wszystko zalezy jaki model sie trafi, niektóre potrafią działać bezbłędnie, inne nie koniecznie. Ogólnie jednak to niezłe urządzenie biorąc pod uwagę ile kosztuje, dźwiękowo jest na prawde OK.

Pzdr!

Za używanymi odtwarzaczami z wyższej półki zdecydowanie warto się rozejrzeć, ale ryzyko trafienia kompletnego złomu jest dość znaczne. Zazwyczaj sprawa rozbija się o zużyty laser, niby niewiele, jednak czasem ten element potrafi kosztować nawet 500 PLN,co stawia pod znakiem zapytania sens zakupu takiego odtwarzacza jeśli całość ma kosztować w granicach 1000-1500 PLN

Pzdr!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.