Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha RX-V550 - instrukcja po polsku

Jacente

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za instrukcję od dvd w przyszłości pewnie sie przyda lecz gdybyś podesłał instrukcję od Yamahy RX-V450 też byłoby świetnie. Jeszcze raz z góry dziękuję za instrukcję do dvd i pozdrawiam.

Cześś Buba

Nie znam angielskiego i nie wstydzę się tego. Mieszkam w Polsce ,a o ile się nie mylę językiem urzędowym tego kraju jest język polski. Nie udaję ,że widzę Twojego pytania po prostu instrukcje do Yamahy po angielsku mam bo kupiłem sprzęt ten na Allegro. I jeszcze jedno:wyluzuj trochę!

jedo Dziękuję Ci za pomoc

no i widzisz jakie to proste. ja chce pomoc w klopocie - Ty odpowiadasz ze nie chcesz i jest OK.

ale jak ja chce pomoc, a Ty "cisza w eterze" - to ja sie spinam bo jak tu sie nie spiac ?

ale wedlug zyczenia : wrzucam luzik... jak by co, to na moja pomoc juz nie licz.

• 3 tygodnie później...

Witam,

Jedo, Jeżeli masz chwilkę czasu przez świeta to prosiłbym podeślij mi także instrukcje od YAMAHY DVD 550 oraz Amplitunera 450. Skrzynię mam dużą więc bez obaw.

Z góry dziekuję oraz życzę wesołych świąt. [email protected]

Hej

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

jedo !. Z postów wyczytałem że dysponujesz instrukcją obsługi w j.polskim do YAMAHA RX-V550. Pilnie potrzebuję tej instrukcji, więc jeśli mogę skorzystać z Twojej uprzemości to proszę o przesłanie na adres e-mail [email protected] . Może masz też do RX-V650 ?. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.