Skocz do zawartości
IGNORED

wzmaki do 3k

majagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Wlasnie jestem swiezo po odsluchach wzmakow do 3000 zl.

Mialem przez weekend vincenta sv 129, gralo to z nadem 520 i kefami q5.

Dobre wrazenia, lecz wiecej sie spodziewalem po nim!

Nastepnie w poniedzialek zrobilismy szybki test porownawczy z innymi wzmakami! A byly to takie:

- Thule (chyba 60)

- Harman hk 670

- Nad c 350

- i wspomniany wczesniej vincent!

CD rotel 02

KEF Q1 i phonary 20.

Muzyka: Pink Floyd - The Division Bel, Massive attack i Ministry.

Krotkie wrazenia moje (byly trzy osoby ale za nich nie bede mowil - powiem jedynie jakie byly ich koncowe wrazenia):

Thule - dzwiek mily i ciekawy, zaskoczony bylem bardzo, na plus. Jednak byly takie momenty ze nie radzil sobie z basem...

Harman - pelny dzwiek, dynamiczny, energiczny, prawie wszytko w najleszym wykonaniu, jednak dalo sie zauwazyc ze gra troche nieczysto ;)

jakby nie radzil sobie z naturalnoscia...

NAD - bardzo sie zawiodlem, oczekiwalem czegos lepszego, a tu dzwiek wyciszony, przytlumiony, slaby bas, bez wyrazu - nie kupie!

Vincent - energiczny, otwarty, z plastycznym i szybkim basem, jednak mial cos co wszytkich denerwowalo... wysokie tony meczace, takie dziwne... moze za ostre, maze za duzo...

tak wiec moj ranking to:

1. Harman

2. thule i vincent

3.

4. NAD (choc dalbym dalsze miejsce... stanowczo najslabszy!)

Inne osoby obecne na odsluchach: kolega i moja dziewczyna, wskazywali wyraznie na Harmana (bardziej niz ja)

Jak to kolega dobrze nazwal: Harman gral najbardziej rozrywkowo i tak mlodziezowo!

Tak wiec koncze moje chaotyczne wrazenia... napisalbym wiecej, ale brak czasu!

pozdr

marcin

https://www.audiostereo.pl/topic/1647-wzmaki-do-3k/

do mariusza:

wlasciwie dalej bede szukal... ale jesli nic ciekawego nie znajde to kupie harmana - cena znakomita w media - 1800. Wizualnie najbardziej podoba sie vincent - bardzo stylowo - harman purzy nim to taki jarmarczny wyglad ma ;)...

tylko nie wiem jaki CD do Harmana

A jesli chodzi o NADa to takie byly moje wrazenia i innych w danym momecie.

pozdr

https://www.audiostereo.pl/topic/1647-wzmaki-do-3k/#findComment-19109
  • 1 miesiąc później...

Za kwote 3 kzl proponuje poszukac czegos na rynku second hend. Za takie pieniadze mozna miec Audiolaba, DPA lub Coplanda, a to sa urzadzenie napewno lepsze od NADa lub Harmana. Odradzam kupowaniie urzadzen nowych, chyba ze kasa wylewa ci sie przez okno.

https://www.audiostereo.pl/topic/1647-wzmaki-do-3k/#findComment-29997

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.