Skocz do zawartości
IGNORED

przerwy

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Lukar

To prosimy o jakas informacje wczesniej w tym watku o planowej przerwie.

I musieliscie naklasc w tym watku wpisow nie na temat?. Nie prosciej olac, a jak bardzo chcecie cos skomentowac to w innym watku sie wyzyjcie.

https://www.audiostereo.pl/topic/16505-przerwy/#findComment-277927
  • Redaktorzy

Generalnie popieram uwagę JENDRKA.

Natomiast osobiście do Brencika mały apel:

Kolego, ja naprawdę nie mam osobiście nic przeciwko tobie. Nie jestem również za zbanowaniem ciebie. Jednak byłoby miło gdybyś wziął pod uwagę, że na tym forum piszą konstruktorzy sprzętu, producenci, dziennikarze prasy hi-fi oraz generalnie ludzie mający wieloletnie doświadczenie, którego nabyli jako audiofile i melomani. Ty zaś wobec tego grona osób stosujesz nagminnie zwroty, stosowne co najwyżej w rozmowach z kolegami z wojska. Otóż nikt tu nie jest twoim kolegą z wojska, Brenciku. Co więcej, nikt cię tu nawet osobiście nie zna. Pohamuj więc swą ekspresję, a jestem przekonany, że wszyscy będą cię bardziej szanować.

https://www.audiostereo.pl/topic/16505-przerwy/#findComment-277937

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.