Skocz do zawartości
IGNORED

Voice i Kontech w Delta Studio

Delta Studio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Pragnę niniejszym zaprosić na następne spotkanie w Delta Studio.

W sobotę 9. kwietnia 2005 r. zaprezentują się firmy Voice z Cieszyna i Kontech z Warszawy.

Firma Kontech w osobie Andrzeja Waseńczuka, przedstawi nową kolekcję kabli głośnikowych i interkonektów.

Firma Voice w osobie Zbigniewa Wiktorskiego przedstawi gramofony Pro-Ject, przedwzmacniacze gramofonowe, wkładki gramofonowe ... oczywiście nie można w tak krótkim czasie przedstawić pełnego asortymentu produktów dystrybuowanych przez Voice. Skupmy się na gramofonach, wkładkach gramofonowych i przedwzmacniaczach.

Proszę o podanie konkretnych modeli, które chcielibyście bliżej poznać na tym spotkaniu. Ułatwi to Panu Zbyszkowi organizację spotkania.

Godzina rozpoczęcia do ustalenia.

Czekam na propozycje.

pozdrawiam wszystkich

Witold Jaskułowski

https://www.audiostereo.pl/topic/16732-voice-i-kontech-w-delta-studio/

Przejrzalem to co oferuje Voice i baaardzo bym byl zainteresowany przedwzmacniaczami zarowno pro-jecta jak i RiAudio (obydwa w wersji SE). Z gramofonow to chetnie bym zobaczyl/posluchal RPM9 i moze 6.9? z jakas wkladka projecta badz sumiko (na mysl przychodzi mi K6, pearl/Blac pearl i blue point. a i ktoregos JJeaj by chetnie posluchal. I do tego jeszcze z tydzien czasu ;) Co do produktow Kontecha, to skoro maja byc to nowe produkty to nie wiem, ale chetnie porownam je ze starymi wersjami. Ale to tylko lista zyczen :)

P.

Ponieważ analogowców lub potencjalnych analogowców jest w okolicy kilku fajnie byłoby zapoznać się z przekrojem oferty Projecta i Sumico. Obok wspomnianego wyżej RPM9, albo Perspective, miło byłoby zapoznać się z czymś klasycznym w kształcie ze środka oferty np. 2.9 Classic. Preamp RiAudio - chętnie i koniecznie Sumico - do któregoś z droższych gramofonów np. Blue Point Special, a do tańszego np Pearl (albo Project K6). Jakoś nigdy nie miałem okazji posłuchc muzyki na wzmacniaczach JJ - mnie ciekawi 828.

Oj się będzie działo, oj się będzie!!! :)))

Jedyny gramofon jaki posiadalem to BERNARD za czasow kiedy ALTUSY byly szczytem marzen wiec chetnie posluchamy z zona. Byc moze wlasnie po takim spotkaniu kupimy sobie cos takiego chociazby z sentymentu do starych dobrych czasow kiedy to na talerzu krecily sie czarne krazki z muza lat 80 tych.

>> Delta Studio,

Witku normalnie nie robię akcji promocyjnych, ale kable Kon - Tech`u, które masz na stanie nie nie będą już w większości występowały w nowej ofercie, więć jeżeli będą chętni, to możesz je przecenić do 50% ceny brutto. Za mało kabli mam u Ciebie by opłacało mi się odzyskiwać materaił. Te co Ci zostaną po wizycie zabiorę, żeby nie robić bałaganu na rynku.

pozdrawiam awas

Będą gramofony : RPM 9 + Sumiko No. 2 / 6,9 + k 6 / 2,9 wood + Oyster /2 Xperience + Pearl /

preampy : Phono Box SE P-J / Tube box P-J / Voice SE Ri-Audio / JJ 283 Nowość ? /

wzmacniacz słuchawkowy Head Box P-J / Speed Box SE stabilizator obrotów P-J /

akcesoria P-Ject .wzmacniacz lampowy JJ 543 integra , płyty testowe , CAT ,BiB 100/110 / itd.

No to rzeczywiście zapowiada się ciekawie, chyba podobnie jak w przypadku spotkania monitorowego trzeba będzie trzymac dyscyplinę czasową żeby się przez taką ilość sprzętu przebić. Prośba do voisa - Project ma wśród gadżetów taką cute poziomiczkę przyweź proszę dla mnie jedną, gdyby była możliwość zakupu wagi, a zwłaszcza czegoś do czyszczenia igły to jak najbardziej też jestem zainteresowany. Pozdrawiam!

Witam Panów

będą poziomice ,w ofercie Pro-Jecta nie ma wagi !.Voice ma w ofercie środki czyszczące tylko do płyt :

BIB 100 - szczotka grafitowa / BIB 110 - spray do mycia płyt .Wkładki SUMIKO mają w komplecie szczoteczki do oczyszczenia igły . Sa dostepne kabelki P-J do ramienia set 5 przewodów OFC z nasadkami ,maty filcowe średnica 28 / 30 cm ,igły wymienne do K 4 / K 6 ,dociski do płyt nakręcane / 6,9 /docisk 1 kg /RPM 9 /i wiele innych.

cała prawie oferta jest na www.voice.com.pl

pozdrawiam wszystkich zakręconych i życzę kolorowych Świąt .Do zbaczenia w Delta.

• 2 tygodnie później...

Szanowni Państwo,

Spotkanie Voice w Delta Studio odbędzie się w sobotę. Tak jak wczesniej planowaliśmy.

Zapraszam od godziny 16.00 do ... oporu. Ile osób i o krórej godzinie przyjdzie?

Możliwe jest spotkanie także w niedzielę w godzinach 12.00 - 16.00 lub nawet do 18.00 ale wcześniej musimy wiedzieć czy jest zainteresowanie spotkaniem dwudniowym. Chętni do spotkania w niedzielę proszę o jak najszybsze wpisanie się.

Pan Zbyszek Wiktorski z firmy Voice przywiezie ze sobą:

- wzmacniacz zintegrowany JJ-Electronic 543

- preampy gramofonowe:

* Phono Box

* Phono Box SE

* Voice

* Voice SE

- Speed Box, Speed Box SE, CAT, płyta testowa PJ

- wkładki gramofonowe:

* Sumiko

* Grado

* Audio Technica AT 95

* Ortofon

i inne akcesoria

- Gramofony:

* RPM9

* 2.9 Wood

* 6.9

* 2Xperience

* Debut III

* 1Xpression

oraz coś z Sharka.

Jeżeli jeszcze coś Waszym zdaniem powinno zostać zaprezentowane - wpisujcie się - Pan Zbyszek postara się przywieźć.

Firma Voice zapowiada dużą obniżkę cen w trakcie spotkania, a tym samym zachęca do zabrania ze sobą książeczek czekowych.

Ze strony Delta Studio będzie można posłuchać prototypu monobloków na lampie 813. Także w promocyjnej cenie na spotkaniu.

I nie zapominajmy o starszej serii kabli fimy Kon-Tech Pana Andrzeja Waseńczuka. Także będą obecne na spotkaniu. Za połowę ceny.

Pozdrawiam

Witold Jaskułowski

Potwierdzam przybycie w sobote w skladzie 4 osobowym i licze na to ze w koncu ktos przekona mnie do gramofonu bo jak do tej pory zaliczam same skuchy analogowe ktore mnie wrecz odstraszaja tym bardziej ciesze sie na to spotkanie jak i moj kolega ktory nabyl niedawno Pro-Jecta 6.1 i za skarby nie moze dojsc z nim do ladu . Jeszcze jedno pytanie na jakich kolumnach przyjdzie nam oceniac walory brzmieniowe klockow? Do zobaczyska.

Będę w sobotę, możliwe że z dwoma nowymi potencjalnymi adeptami sztuki latania;) - w razie czego służę moimi monitorkami - do wzmaka na 6L6 jak ulał:)) Moja wizyta zapewne jak ostatnio na raty.

>>>delta studio !!!

"...Spotkanie Voice w Delta Studio odbędzie się w sobotę. Tak jak wczesniej planowaliśmy.

Zapraszam od godziny 16.00 do ... oporu..."

Naprawdę nie wiesz ds-ie co się stało ???!!! Czy dla ciebie żałoba po śmierci Największego Polaka już się skończyła ??? Nawet Żydzi i Arabowie zachowują powagę. A może takie są zwyczaje we Wrocławiu ???

Aby zachowac odpowiedni klimat na spotkaniu posłuchamy z czarnych płyt fragmentów: Pasji Św. Mateusza J.S. Bacha, Koncertów Organowych Op. 7 Handla. 7 i Sonat Kościelnych Mozarta.

">>>delta studio !!!

"...Spotkanie Voice w Delta Studio odbędzie się w sobotę. Tak jak wczesniej planowaliśmy.

Zapraszam od godziny 16.00 do ... oporu..."

Naprawdę nie wiesz ds-ie co się stało ???!!! Czy dla ciebie żałoba po śmierci Największego Polaka już się skończyła ??? Nawet Żydzi i Arabowie zachowują powagę. A może takie są zwyczaje we Wrocławiu ???"

Grzebak, nie rozumiem przeciez zaloba sie jutro konczy.

Witku czy ,,PATEFONY,, juz dojechaly? I jeszcze jedno pytanie czy na spotkaniu lub po ktos ustawi mojemu koledze gramofon PJ 6.1 ktorego przytaszczy na spotkanie? Oczywiscie mam nadzieje ze niejaki grzebak nie wplyna na odwolanie imprezy?!

Właśnie się wypakowujemy - gramofonów jest siła.

Andrzej z Kon-Tech też już jest z kabelkami.

>>> Robix >>>

Zbyszek Wiktorski służy wszelką pomocą - przynieście gramofon do ustawienia i instruktażu.

16.00 jest jak najbardziej aktualna.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.