Skocz do zawartości
IGNORED

Quadral Vulkan VIII r opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Oto będzie raczej ciężko. Ale z reguły kolumny Qudrala z lepszych serii grają zacnie. Sam się zastanawiałem nad trochę mniejszym modelelem Orkan VIII bo takie są wystawione na ebay Kleizingien za 1900 euro. 

Arcam SA30,Canton Reference 8k,Neotech NES 3004mk2

Widzę że chyba nikt nie słuchał vulkanów , to może inne propozycje za używane kolumny tak około 16 tys za parę zdecydowanie przewyższające jakością moje Paradigm Studio 100v5 , muza metal , rock trochę jazzu

Kolega tu z forum słucha właśnie tylko metalu i gra na Qudral  Platinum Plus Nine. To super grające kolumny, ja co prawda nie słucham metalu, ale z chęcią bym wymienił swoje Cantony na mniejszą wersję Seven, ale one i tak trochę za duże do moich 21,5m2.

Tylko do metalu z nimi żeby wzmak nie był za jasny bo to będzie kiepsko brzmiało, bo przeważnie metal to nie za dobrze jest zrealizowany. 

Arcam SA30,Canton Reference 8k,Neotech NES 3004mk2

W tej chwili mam hybrydę Cav a 12 myślałem nad zakupem jakiegoś fajnego tranzystora ale właśnie w rozmowie z kolegą wypłynął temat tych Vulkanów a wiadomo że zmiana głośników daje najwięcej Paradigmy są fajne ale można lepiej

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.