Skocz do zawartości
IGNORED

REGULAMIN TEGO FORUM...

Polik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich :)

Jestem na tym forum od niedawna

Chciałbym prosić was wszystkich o napisanie o dobrych zwyczajach tego forum bo tekst regulaminu nie mówi wszystkiego do końca. Możemy tutaj podyskutować także nad tym co należało by zmienic ,a może wszystko jest w najlepszym porządku...

https://www.audiostereo.pl/topic/16875-regulamin-tego-forum/

Stary,

1. Takich dyskusji to już się trochę odbyło - bez większego efektu

2. Bywając na forum musisz zadbać o odpowiednio grubą skórę, ni stąd ni zowąd możesz stać się celem dosyć chamskich ataków

3. Zapewniam Cię, że ostatnimi czasy na forum jest względnie spokojnie i kulturalnie w porównaniu z tym, co działo się kilka tygodni temu.

4. Zbig, za którego sprawą chyba zapoczątkowałeś ten wątek, jest na co dzień życzliwym światu intelektualitą, i spośród forumowiczów wyróżnia się zwykle na plus - musiał mieć dzisiaj jakiś gorszy dzień.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

• Redaktorzy

Pierwsze nie chamić. Reszta jak cież mogę. Aha, slang w rodzaju słów "wzmak" i "ziomal" też nie jest mile widziany, jako przenoszenie wzorców z, nazwijmy to, tego niewłaściwego internetu. My tu staramy się być nieco bardziej eleganccy. Co z tego, że nas nie widać?

„...jest na co dzień życzliwym światu intelektualitą...”

No nie Less, musiałeś to napisać? Człowiek bardzo się stara być Złośliwy, Bezwzględny I Grubiański, ale to wszystko na nic, i tak prawda wyjdzie na jaw ;-(

Polik,

Jakbym wiedział, że nie masz poczucia humoru, to bym nie wyskakiwał z ta dysleksją. W każdym razie, na przyszłość nie traktuj na serio wszystkiego co piszę ;-).

A teraz, śmiertelnie poważnie, wyjaśnię Ci o co mi chodziło. Jesteś na forum od tygodnia i już zdążyłeś założyć 10 wątków, z czego trzy zdublowane. Kilka z nich pomimo odzewu porzuciłeś nie kontynuując tematu, będąc bardziej aktywnym głównie w tych o Altusach (też nie wiadomo po co dwóch, czyli w sumie cztery zdublowane), którym to tematem poruszanym po raz pięćdziesiąty w kółko Macieju to samo osobiście już rzygam i jak sądzę inni też, ale ponieważ odrobina masochizmu nie zaszkodzi to się wpisują :-) Reasumując, tematy od Sasa do lasa, jak coś nie chwyta za bardzo, to następny - wrażenie jest takie, że za wszelką cenę chcesz tu zaistnieć. No to postanowiłem zwrócić na Ciebie uwagę, z czego jednak okazałeś się być niezadowolony...

--->do Zbig

Powiem szczerze:

1) Podejrzewam że takich osób które dubluja wątki jest sporo na tym forum-trudno nie dublować skoro wszysko już bylo...

2)Moje dziesięć wątków w tydzień to nie chęć zaistnienia nie mam takich zapędów z resztą jako były student państwowej uczelni obecnie absolwent już zaistniałem tu i tam i obecnie nie mam takiej potrzeby :)

Te dziesięc wątków to efekt tego ,że znalazłem ciekawe forum i chciałem śie nim nacieszyć tak jak czlowiek cieszy się nowym samochodem i jeżdzi jakis czas bez sensu byle jezdzić.

3)Te trzy zdublowane wątki to chyba jeszcze nie tragedia !!!

dla początkującego na tym forum są gorsze błędy ,które dotyczyć mogą osób ,które wczoraj odebraly pawo jazdy ,a dzisiaj pomyliły gaz z hamulcem w swoim nowym wozie wjeżdzając w hmmm... pupę wozu audiofila wracającego właśnie ze swymi NAUTILIUSAMI do domu.

4) Nie martw się o moje poczucie humoru tego mi nie brakuje pod warunkiem ,że czytam coś śmiesznego ...

>Polik

"Te dziesięć wątków to efekt tego ,że znalazłem ciekawe forum i chciałem śie nim nacieszyć tak jak czlowiek cieszy się nowym samochodem i jeżdzi jakis czas bez sensu byle jezdzić. "

Nacieszyłeś się już, mam nadzieję? Jeśli tak to witamy i zapraszamy.

P.S. Czyżbyś miał jakieś traumatyczne przeżycia związane ze zdobywaniem prawa jazdy? Spokojnie, prawdziwa przyjemność przychodzi po pierwszych stu tysiącach km.

• Redaktorzy

"Te dziesięć wątków to efekt tego ,że znalazłem ciekawe forum i chciałem śie nim nacieszyć tak jak czlowiek cieszy się nowym samochodem i jeżdzi jakis czas bez sensu byle jezdzić. "

Ciśnie się określenie z Osieckiej: Jak dziecko nóżką...

---> do jozwa maryn i nie tylko

UWAGA :jozwa maryn przez 694 dni od daty rejestracji napisał 5268 postów na forum oraz 2 opinii.

wynika z tego że piszesz ok. 8 postów dziennie już od 694 dni

Czy to jest stały etat , ile Tobie płacą czy zamierzasz zwiększyc ilość tych tostów ? :)

Polik - spójrz na mój przykład (za LeStat podając wyżej) u mnie wpisy np. nie idą w parze z jakością - wykorzystuję ciszę i tłukę co mi ślina na język przyniesie, a wątki zakłądane przeze mnie - no jak patrze na niektóre to chce mi się śmiać (lukar nie dał możliwości usuwania własnych wątków a szkoda) ale mam nadzieje, że część forumowiczów będzie wyrozumiała dla mnie (część nie jest - to już inna kwestia)

>> Polik

[napisał był o Józwie:]

> czy zamierzasz zwiększyc ilość tych tostów ?

Ej! Następny raz jak Józwa bedzie rozdawał tosty to dajcie mi znać! Też chcę spróbować!!!

MSPANC

Polik: liczba postów nijak nie musi mieć się do wiarygodności uczestnika forum. Spośród rekordzistów jedni (jak np. jozwa) piszą z sensem, inni po prostu "znaczą teren" (tu przykłady pozwolę sobie darować). Uwierz: ta róznica jest baaardzo istotna ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.