Skocz do zawartości
IGNORED

jakie STEREO do muzy gitarowej

trollu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich kochających muzykę !!!

Mam małą prośbę... szukałem już na forum i niestety nie znalazłem podobnego tematu.

Chciałbym kupić kolumny + wzmacniacz, które by pasowały do moich gustów muzycznych: t.j. wszelkiego rodzaju muzyka gitarowa począwszy od Live, Extreme przez Tool, Anathema, Metallica do Dream Theater, Liquid, Death, itd itp. Nie mam za dużego pokoiku bo lekko ponad 20m2, więc będą to jakieś monitorki myślałem o PARADIGM MONITOR 3 v.4 i do nich jakiś wzmacniacz dobrać najlepiej z wej. cyfrowym. Nie mam niestety możliwości i czasu by zwiedzać sklepy i siedzieć godzinami (choć bardzo bym chciał :( ale... ), a i budżet mam ograniczomy

Bardzo ładnie prosze o pomoc w wyborze odpowiedniego sprzętu :) Będę bardzo dźwięczny :P

https://www.audiostereo.pl/topic/17098-jakie-stereo-do-muzy-gitarowej/
  • 2 tygodnie później...

Dzięki wielkie za rady !!! Pewnie skożystam :) Tylko jeszcze takie 2 prośby jakie kabelki do tego kupić czy inwestować w coś poważniejszego czy raczej starczą beztlenowce :P no a druga to co sądzicie o kolumnach Jamo E680??

Przyznam że nigdy tego reloopa nie słyszałem, ale niestety wzmaki za 700zł to dobrze grać nie mogą. W tej cenie można złożyć porządny sprzęcik z drugiej ręki, a jesli chodzi o kable to pewnie wystarczą cordiale. Radzę szukać na allegro albo w ogłoszeniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.