Skocz do zawartości
IGNORED

GAŁKA POTENCJOMETRU-GDZIE KUPIĆ ?

proch82

Rekomendowane odpowiedzi

Proch'u - ja do swojego GC będe kupować gałki gitarowe od potencjometrów (pomysł genialny Lt_Bri) na prawde fajne mozna kupić juz za mniej więcej 8zł w sklepach muzycznych. Ja już sobie wypatrzyłem fajny u nas na Lipowej w muzycznym (taki olds choolowy :] )

Ja mam kit G.C od Petera chyba od roku. Z lenistwa i braku potrzeby do dziś nie złożyłem go. Ale wstyd.

Ale do G.C. świetnie nadaje sie pre lampowy. Wtedy jest wybornie. Sam G.C. Jest lekko przyciemniały, ociężały. Lampowe pre dodaje to czego mu brakuje. Wtwdy to żadne gałki są zbędne.

-->kepuls, pomysł z gałka gitarową do GC faktycznie genialny(w swej prostocie), a Białymstoku jako pierwszy zastosował takie rozwiązanie Frank.

Siedzi we Frankowym GC gałka taka jaką widzieliśmy na Wyszyńskiego w komisie (siedziały takie wyamaszkowej kopii Les Paul-a).

-->proch82, Ty się tak nie spiesz, bo jeszcze Twój GC nie jest skonczony ( a na dodatek obudowa w tej chwili jest jeszcze niegotowa...)

Lt_bri & Kepuls- na ul. Zwierzynieckiej (niedaleko ode mnie) jest sklep z metalami kolorowymi. Trza iść tam. Pani sekretarki poprosić by zawołała z warsztatu Pana Kazia. Pan Kazio wytoczy. Do wyboru masz wszelkiej maści metale. Wypoleruje i po problemie :):):)

Jak chcesz gałkęna wypasie to tu masz jedną:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

-->proch82, metalowe, większe od gitarowych a na dodatek jedna czarna (przy okazji możesz od gościa tanio wziąść pilot od cedeka unitry, zdaje się że powinien pasować do Twojego Marantza)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.