Skocz do zawartości
IGNORED

Czy ktoś słyszał czy ktoś wie... :-)

cristo

Rekomendowane odpowiedzi

No więc montuje sobie mały zestawik stereo i mam prośbę o doradzenie zestawu głośników. Moje wymagania i ograniczenia :-/ :

Przedział cenowy do 1500pln

Głośniki monitorki na półke

Zakres muzyki z którą chce żeby sobie radziły:

od Techno (miłobyłoby żeby schodziły nisko) przez muze z lat 70 i 80 typu Genesis, Marillion, Pink Floyd aż po czarną muzę soulową - przekrój spory ale ja naprwde wszystkiego słucham oprócz polskiego hip-hopu i dicha :-)

Co do techno (techno nie dicho !!! niektórzy ignoranci lubią to do jedengo worka wrzucać... ) to jest jakieś 60-70% muzy której słucham więc jak gdyby głównie pod tą muzę głośniki chce kupić.

Mam pare głośników upatrzonych, jak ktoś miał okazję je użytkować to też proszę o opinię:

JBL E30

JMLAB Chorus 706

B&W 601.S3

KEF Q1

KEF CODA 70

DYNAUDIO AUDIENCE 52 lub 42

Wharfedale Evo 10

Mam jeszcze pytanie czy ktoś wie gdzie w Warszawie jest sklep z głośnikami B&W ?????

Dzięki za info !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.