Skocz do zawartości
IGNORED

B&W DM 602 S2 warte czegoś ?

borun3

Rekomendowane odpowiedzi

To zależy jak duży jest Twój pokój i jakiej muzyki słuchasz.Ja je mam z Nadem C350 i NAD 521i i moim zdaniem grają świetnie.Duży, sprężysty bas, czyste wysokie tony.Jest tylko jeden warunek:musisz mieć pokój powyżej 20 m2.Ja mam 17 i trochę się duszą, więc za jakiś czas planuję je wymienić na coś mniejszego, bo nie potrzebuję aż tyle basu.

Warto kupić, ale gdy będziesz miał odpowiedni wzmacniacz, by je napędzić. No i pokój. Mimo tego, że to podstawki, to całkiem spore, a basu miewają więcej niż niejedne podłogowce.

za 1kzł warto. Zagrają tak jak je napędzisz. Z kiepskim wzmakiem nie pokażą swoich zalet. Z neutralnym i o dobrej wydajności prądowej mogą zadziwić (in plus). Daj neutralne kable i koniecznie na podstawkach daleko od ścian. Pokój mni. 20 mkw.

Art Audio Argento (paralel SET na lampach 300B XLS ) szuka nowego właściciela.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.