Skocz do zawartości
IGNORED

Odsłuch w Krakowie

Erni

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, ale chętnie się dowiem. Jedynym miejscem, gdzie przynajmniej po jednej sztuce takiego sprzętu mają jest Media Markt, ale tam z kolei warunki do odsłuchu są żadne.

Jeżeli chcesz sprawdzić czy usłyszysz jakąkolwiek różnicę pomiędzy sprzętami to możesz się tam wybrać. A do dokładnych odsłuchów polecam inne miejsca. Których i tak za dużo nie ma (jak na takie miasto)

idz na ul. zwierzyniecką. Pod Jubilatem znajduje sie sklep z aparatami, jak do niego wejdziesz to "w piwnicy" tego sklepu znajdziesz pomieszczenie ze sprzetem audio i profesjonalnym pokojem do odsłuchu.

Sprzedawcy są tam bardzo uprzejmi i z pewnoscią podłączą ci wszystko co bedziesz chciał. Niestety nie sprzedają tam np:Yamahy ale pewnie jakies klocki mozesz wziąsć ze sobą. Kody tez nie widziałem ;(

...chyba! ale JBL pewnie bedzie.

podłaczą ci to pewnie do Denona, albo wezmiesz własny amp.

Pozdrawiam

PS. Inne sklepy w Krakowie mają raczej słabiutkie to pomieszczenia do odsłuchu.

zgadzam się

byłem tam parę razy i rzczywiście obsługa miła ale jak spytałem o subwoofery KODY do zaczeli dziwnie parskać pod nosem ( naśmiewając się ) wybijając mi z głowy kodę... polecili mi natomiast firmę M AUDIO w momencie kiedy podłączyli to M AUDIO to mi sięzaczęło chcieć parskać pod nosem... i nie wiem co mam myśleć...ale warto tam jechać

Jeżeli chcesz posłuchać Denona i H/K na kilku rodzajach głośników, a do tego wszystkiego porozmawiać z człowiekiem, który ma coś rozsądnego do powiedzenia na temat nagłośnienia, to wybierz się do Plazy.

Warunki do odsłuchu nie są idealne, ale wystarczajace. Obsługa naprawdę OK.

Możesz też wybrać się do Nautilusa na Kamińskiego, mają duży wybór głośników, a sprzęt Denon, Pioneer, Nad i coś tam jeszcze. Yamahy nie widziałem.

Yamaha i Marantz są do posłuchania na Chodkiewicza (przecznica z Grzegórzeckiej), ale kiepski wybór głośników, więc nie ma z czym porównać.

Zdecydowanie polecam Nautilusa, o którym pisał mój Przedmówca. Zazwyczaj na odsłuch trzeba się umówić telefonicznie żeby wszystko przygotowali ale można spróbować z marszu. Mają specjalne, wyizolowane pomieszczenie, podłączają dowolne kombinacje sprzętu. I co też jest ważne można tam znaleźć kompetentnego sprzedawcę. Nie poganiają z odsłuchem, proponują alternatywy itd. Choć to też zależy na kogo z obsługi się trafi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.