Skocz do zawartości
IGNORED

Pioneer a-676 wzmak

dhk

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 lata później...

mam takiego pare dni, i dziwi mni jego brzmienie. miałem kiedys a-878, i stwierdzam, ze a-676 gra w zasadzie nie gorzej, jesli nawet nie nieco jasniej, wyraźniej. i ma bardzo niski bass. kto miał okazje porównywac na bieżąco rózne pioneery reference- NIE SIę WYPOWIE, dla dobra forum;)

zdecydowanie wybrałem Yamahe 720 w tej samej cenie ok 500 zł

Pioneer był tu chwalony (Disco..) ale mnie zawiódł, miękki, zawoalony dźwięk jak spod koca,

może nazywają niektórzy muzykalnym, ale dla mnie zupełnie nieciekawy...

to się ciesz ze 878 nie słyszałes;) niby lepszy, ale gorszy. fakt- są momenty ze koc mocno słychac, ale wydaje mi sie ze potrzebuje poprostu jasnego zrodła-dynamiczny jest, dokladny jest, tylko lekko przyciemniony. przypomina denona pma-920, ale ma większy wg mnie bass (choc chyba wolniejszy).

jutro będę go testował z philipsem cd-304 mkII, do źrodełko o zupełnie innym charakterze niz dcd-2560, wiec moze byc całkiem fajnie. dam znac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.