Skocz do zawartości
IGNORED

Ogłoszenie, które wraca jak bumerang :-)

zyzio

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) -obserwuję dział ogłoszenia od kilku miesięcy i zauważyłem, że najczęsciej powtarzającym się ogłoszeniem jest właśnie to - pomóżcie Italusowi, bo już nie wyrabia, upał się i pragnie tego MF.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

gdzies takie cóś widziałem ale porysowane (puszka komuś chyba na chodnik zleciała albo nie daj boże jakaś niewyrozumiała niewiasta wyj...... przez okno)

A po co mu coś takiego

Radmorowski Equalizator byłby w dechę i o wiele tańszy:)

Pewnie chłopak uparty jest - idę o zakład że spod znaku Koziorożca ;-D

Ale - z drugiej strony - nie ma się z czego śmiać; tak naprawdę, to polski rynek "second hand" jest - z oczywistych względów - dość ubogi, więc ja się nie dziwię, że Italus ma taki problem z kupnem tego urządzenia ;-) Czasmi trzeba sie nieźle namęczyć, zeby namierzyć upatrzony klocek z drugiej ręki, do tego w "akceptowalnej" cenie... Ale - tak na marginesie - to nigdy nie spotkałem tego sprzętu nigdy w ogłoszeniach, chyba rzeczywiście to jakiś "rodzynek" Musicala musi być :-D

-> Italus, Jazz :-)

Italus, kuj żelazo póki gorące. Tak konkretna oferta, jak ta jaką złożył Jazz :-) może sie nie powtórzyć... Ja bym nie zrezgnował, mówię poważnie ;-D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.