Skocz do zawartości
IGNORED

Śmierć za wirtualny miecz

rafki

Rekomendowane odpowiedzi

Zabójstwo za witrualny miecz.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I mówią że gry nie ogłupiają...

R

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/18823-%C5%9Bmier%C4%87-za-wirtualny-miecz/

To nie ma nic wspólnego z oddziaływaniem gier na psychikę.

Gościu się wnerwił bo ktoś sprzedał udostępniony plik, za który wcześniej tak czy inaczej zapłacił i nie mógł dochodzić swoich praw.

>dobrze że nie znalazł tam też Quad Damage ;)

:DDD

niby zabil go za "wirtualny miecz" ale ten miecz posiadal jak najbaridzej materialna wartosc (o ile odbrze pamietam ponad 1000$). Ludzie zabijaja za znacznie mniej np. łódzkie pogotowe :/

Zawsze uwazalem, ze negatywny wplyw gier na psychike to kompletna brednia ... ale kilka dni temu snilo mi sie, ze zabilem moich trzech znajomych. Narzedziem zbrodni byl noz z popularnej gry fpp counter strike, w ktora troche pogrywam ostatnimi czasy. Nigdy wczesniej nie mialem tak chorych snow i mam nadzieje nie snic wiecej o zabijaniu. Z wieku dzieciecego juz dawno wyroslem. Skoro nawet na 26-latka gra ma jakis tam wplyw to na kilkuletniego dzieciaka napewno tez.

Liamk... cholera! Tylko trzech?

U mnie zawsze są to bardziej.... hmm... "masowe" zdarzenia.

Np. wizja matury pisemnej... ech... czy wiecie jak sugestywnie wygląda taka ilość zakrwawionych białych koszul?

Taaak, dobry miecz we wprawnej ręce...

drakuul, z mieczami (katanami) mam doczynienia na codzien od wielu lat, glownie za sprawa iaido i kendo, ktore sa moja druga po muzyce pasja ale jeszcze nigdy nie snilo mi sie zebym kogos cial katana a wystarczylo pogarac z miesiac w CS'a . . .

> sugestywnie wygląda taka ilość zakrwawionych białych koszul?

polecam japonski film Battle Royale czesc 1 (2 jest salba) - scenariusz prawdopodobnie napisala osoba, ktora bardzo duzo grala w brutalne gry komputerowe ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.