Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz Sony TA-FE310R

vince87

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam wzmacniacz Sony TA-FE310R, do tego 2 kolumny SS-MF315 w pokoju 4,5m na 4,5m czyli około 20m2, gra to całkiem nieźle ale jestem fanem muzyki techno, house dlatego wiadomo- to za mało. Mam pytanie czy do tego wzmacniacza(2x80w 4-16 ohm) można podłaczyć 4 kolumny(pytam dlatego ze do wzmacniacza nie mam instrukcji i nie ma jego opisu na zadnych polskich stronach internetowych, kupiłem go na allegro takze mógł byc sprowadzany, o mocy dowiedziałem się na niemieckim ebayu, bo był tam identyczny wystawiony) Myślałem żeby podłaczyć parę kolumn o podobnych parametrach np. Sony SS-MF450H lub Jamo E550, a może da się w jakiś sposób podłączyć suba? wtedy interesowałby mnie sub Yamahy YST-SW015, YST-SW215 lub jakiegoś Magnata (nie pamiętam modelu ale jest jakiś model z 25cm głosnikiem)

https://www.audiostereo.pl/topic/19314-wzmacniacz-sony-ta-fe310r/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.