Skocz do zawartości
IGNORED

Klotz GY107 - gdzie dostać???

jakobs

Rekomendowane odpowiedzi

W samym centrum tuż za hotelem forum jak bedziesz szedł lewą stroną ulicy Marszałkowskiej w strone Placu Konstytucji to w którejś bocznej uliczce zobaczysz żółty napis SKLEP Z INSTRUMENTAMI i podobizne Hołdysa namalowaną tam kupisz kabel KLOTZ GY 107 " LA GRANGE " . pozdro .

• 4 miesiące później...
  • 2 miesiące później...

Od kilku dni szukałem tego kabelka. Na allegro jego cena wynosi 17,90. Już miałem go zamówić, ale wszedłem z ciekawości do jednego z chyba najdroższych sklepów ze sprzętem w Warszawie - do Hołdysa (ul. Wspólna). Otórz mają go po ....9 zł/m.

Albo mi się wydaje, albo nasze forum ma naprawdę dużą siłę marketingową w Polsce. Szczególnie da się to zauważyć na aukcjach internetowych.

• 3 miesiące później...

witam

czy wie ktos gdzie dostane klotz LAGRANGE GY-107 w okolicy Legnica, Walbrzych, Świdnica... z gory dzieki za info

pozdrawiam

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.