Skocz do zawartości
IGNORED

Podłączyć kompa pod TV

Xantofilek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem-podłączam kompa pod tv ale daje marna jakość obazu-miga, kolory sie mienia i itd-grafa ATI X600 128-najlepsze jest to że jak podłączam laptopa (dużo gorsze parametry)to jakość obrazu jest idealna-mógłbym oglądać dvd przez laptopa(tak nawet było) ale w kompie mam SB Audigy 2 7.1 - a kupiłem własnie dlatego że myślałem że będe miał obraz bez zakłoceń (tak jak w laptopie).Kto wie czemu tak jest? kable te same-tv ten sam tylko różne kompy

https://www.audiostereo.pl/topic/19831-pod%C5%82%C4%85czy%C4%87-kompa-pod-tv/

A za pośrednictwem jakiego łącza i kabla łączysz kompa z tv? I jakim kablem podłączałeś laptopa?

Bo mi wygląda na to, że kompa łączysz za pomocą s-vhs, a w tv masz ustawione wejście na vhs. Przynajmniej takie są objawy.

Pozdrawiam.

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

bez różnicy czy łącze s-video czy Euro-laptop daje piekny obraz bez zakłoceń a komp stacjonarny migocze i przejaskrawia (dobry obraz jest tylko jak dam czarno-bialy)-to nie jest wina ani kabla ani telewizora(tv 100hz) ale komp stacjonarnego-tylko nie wiem czy to ustawienia krty graficznej czy może zakłocenia wywolane przez sprzet-zauważyłem ze jak użyje do laptopa kabla zasilajacego marnej jakosci to tez miga (ale nie przejaskrawia)-a jak mam dobry kabel albo laptop idzie z bateri jest super-wiec cos musi byc z kompem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.