Skocz do zawartości
IGNORED

jakie kino

1misza

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanownych kolegów

Posiadam

Diore WS-502

Yamahe TX-470

Yamahe s-550 (pomyłka - głośna i zawodna 2 egzemplaż po jiednej naprwie gwarancyjnej)

A teraz pytanie mając 10000 PLN na wydanie w celeu modernizacji sprzętu mam na myśli dwie obcje

1. Głośniki Logitech Z-5500 z dekoderami za około 1500 PLN + wzamcniacz yamaha 870 za około 800 PLN (używany) + 2 koluny z kabelkami za 7500 PLN

2 Wzamcniacz yamaha DSP 595a + kolumny 5.1

Pokój 25 m2 (70% radio 20% płyty (rock) 10 film

Proszę o podpowiedz bo jestem w tym temecie zielony

Nasuneło mi sie jeszcze jedno pytanie

jakie powinny byc prprorcjie w cenach poszczegulnych elementów zestawu

pozdrawiem wszystkich

https://www.audiostereo.pl/topic/19903-jakie-kino/

>>> 1misza

Drogi Misza,

Nie dziw się że nikt Ci nie odpowiada, ale z tego co napisałeś trudno cokowiek zrozumieć. ;) Twierdzisz że posiadasz Diorę, Yamahę TX-470 i S-500. Ok. Dalej stwierdzasz że masz do wydania 10.000 PLN. Jeszcze dalej że zastanawiasz się na głośnikami Logitech Z-5500 za 1500 PLN + Yamaha 870 za 800 PLN co daje w sumie 2300 PLN. Druga propozycja to wzmacniacz używany + kolumny za 7500 PLN. Natomiast trzecia propozycja to DPS 595A + bliżej nieokreślone kolumny 5.1.

1. Możesz w końcu jednoznacznie określić kwotę jaką dysponujesz ? 1000, 2500, 10000 PLN ?

2. Co właściwie chcesz kupić wzmacniacz z kolumnami czy AV z kolumnami ?

Jeśli to ma być AV czyli kino domowe i przeznaczasz na nie ok. 2000 PLN to mogę Ci zaproponować z drugiej ręki 5 miesięczny Azur 540R w idealnym stanie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co prawda jeden chętny już się znalazł, ale nie dostałem od niego ostatecznego info, więc sprawa jest otwarta. Jak Cię to zainteresuje to nie zaśmiecaj forum - email masz w "o mnie".

Kolumn o których wspomniałeś Logitech Z-5500 nie słuchałem, ale sam wygląd mówi sam za siebie. W życiu nie wywaliłbym 1500 PLN za coś takiego. Powiem wiecej nie wziął bym ich za darmo.

pozdrawiam

Sławek

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/19903-jakie-kino/#findComment-345576

ja kiedys zasmiecałem forum jak sprzedawałem amplituner,i myslałem ze mnie powieszą,teraz witoldx robi praktycznie to samo i jakos czisza??wiec ja to zrobie, witoldx,to nie zakladka ogłoszenia! umiesc tam ogłoszenie...........

https://www.audiostereo.pl/topic/19903-jakie-kino/#findComment-346025

Postaram się klarownie

Bradzo no na tym się nieznam a chciałbym to kase wydać sensownie.

1. kolumny podłogowe do stereo + kabelki

2. małe kolumny do kina + sub.

3. wzmacniacz (jeden do wszystkiego czy dwa oddielne)

pzd.

https://www.audiostereo.pl/topic/19903-jakie-kino/#findComment-348601

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.