Skocz do zawartości
IGNORED

spiskowa teoria dziejów

Fr@ntz

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Hi

Nie wiem czy to juz było, ale warto obejrzeć niezależną interpretację wydarzeń z 2001/09/11

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

https://www.audiostereo.pl/topic/20080-spiskowa-teoria-dziej%C3%B3w/

a mi jeszcze mniej... neostrada rządzi! :D

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

• Redaktorzy

u mnie poszedł bez problemu - wbiłem link do firefoxa, otworzył się jako aplikacja zewnętrzna WMP i w trakcie oglądania dociągał resztę

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Ja ściągałem, może dlatego się wywalało.

Ale zainstalowałem Download Acceleration Plus i poszło bez problemów.

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

ściągnąłem, obejrzałe i... nie wiem, co o tym myśleć. ale mocne jest. polecam.

Ja także. O wieżach nie myślałem wiele, gdyż wszystko wydawało mi się oczywiste. Ale z tym Pentagonem to od razu, jak tylko zobaczyłem pierwsze zdjęcia, to pomyślałem to samo: jakieś małe te zniszczenia. Gdzie resztki samolotu? Potem przeszedłem nad tym do porządku dziennego. W ogóle w głowie mi się nie mieściło, że ktoś mi tu wciska ciemnotę.

Mnie w każdym razie ten fragment filmu przekonuje: coś tu smierdzi.

mi sie nie podobaly te zniszczenia pentagonu od poczatku ale z ta blyskami mnie zaskoczyli

generalnie szkoda ze kiepska jakosc kopii - w oryginale byloby lepiej ale z internetu nie ma nic innego poza MVA

U mnie poszło 430 kb w niecałe 2:30s. :-D

Intrygujący jest ten materiał.Prawda i tak jest pewnie pośrodku.

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Jedyna zastanawiająca mnie rzecz to za mała dziurka w Pentagonie. Reszta to taka amerykańska "Strefa 11". Zresztą Al-Kaida sama przyznała się do tych zamachów. Końcowe sugestie tego redaktora nie trzymają się przysłowiowej kupy. Ponadto - jak się dobrze wsłuchać - to chłopiec zadający pytanie Bushowi wcale nie pyta o pierwszą wieżę (a właśnie wiedza wyprzedzająca fakty miałyby być dowodem przeciwko Bushowi).

Z drugiej strony w Bushu jest coś ze spiskowca – wiadomo, że należał (a może i nadal należy) do jakichśtam tajnych stowarzyszeń (takiej pseudoneomasonerii).

Przyznam się szczerze, że łykąłem bez mrugnięcia okiem oficjalną wersję, a teraz kompletnie nie wiem co o tym myśleć.

Jak napisał Dreamer_1 "Prawda i tak jest pewnie pośrodku". Tylko my zwykli zjadacze chleba naszego powszedniego, tej prawdy pewnie nie poznamy.

Pozdrawiam.

Ludzie, ale się ubawiłem. No i co z tego, gdyby nawet przyjąć, że rząd USA sam sobie zrobił kuku, dzięki starej dobraj znajomości z alkaidą? Celem mialo by być np. jak zwykle zarobienie grubszej kasy na wojence. I co z tego? Teoria uknuta na pniu: tajne stowarzyszenie do którego należy G. Busch sklada rytualne ofiary. Stowarzyszenia typu masoni są the best:) Jakiś czas temu słyszałem, że taki grubo postawiony mason po swoim zejściu z padołu staje się bogiem we własnym świecie(czy nawet wszechświecie):)) A ja pewnie będę jego lekarzem prowadzacym:) Swoją drogą ciekawe, nawet o 1 dzień swojego żywota nie przedluży,a tu po śmierci taki awans. Albo inaczej i co z tym zrobicie? Dacie wyraz swemu oburzeniu glosując na Kaczyńskiego?:))))))

taka mała prowokacja:)

Teoretycznie nie zawsze ktos odnosi korzysc, wystarczy, ze mamy do czynienia z fanatyzmem religijnym.

Widzieliscie zdjecia z Iraku po 9/11 ? Ci kolesie cieszyli sie jakby zdobyli Mistrzostwo Swiata w pilce.

Jak to zwykle bywa, prawda pewnie lezy po srodku :) Na pewno po czesci macie racje, ale ja nie wierze w taka spiskowa teorie dziejow. Moze to i prawda, ze USA same sobie robia kuku, zeby miec podstawy do ataku na Irak i jego rope, ale jakos mi sie nie chce wierzyc. Moze po prostu jestem ograniczony i nie miesci sie w mojej malej glowie fakt, ze ktos moze swiadomie zrobic cos takiego z pobudek polityczno-ekonomicznych. Co prawda wystarczy przestudiowac historie Europy i znajdziemy kilku i to nawet wiekszych oszolomow. ...a moze .... a moze lepiej pojde sobie zrobic kawe ;)))

>> Urni:

> Co prawda wystarczy przestudiowac historie Europy

Choćby najnowszą.

*W Szwecji nie ma szans na wejście Euro - z ręki szaleńca ginie pani minister... Wszyscy przyznają, że liczba głosów "za" się zwiekszyłą. Nie wystarczyło.

* W Hiszpanii górę biorą końserwatyści - następuje zamach. Wygrywają Eurokraci, postęp aż furczy.

* Wielka Brytania staje okoniem UE na ostatnim szczycie - nie trzeba długo czekać...

Przy czym uważam, że wykonawcy nie znali celów swoich mocodawców, tu szaleniec, tam fanatyk...

A Osama dawno ziemię gryzie. Nie wierzę, by osoba TAK poszukiwana mogła się ukryć przez 4 lata.

Najbardziej zastanawiająca była informacja o zestrzeleniu ostatniego samolotu, tego, co miał lecieć na Biały Dom. Później tę informację zdementowano. Był to jedyny samolot, gdzie pasażerowie mieli szansę na rozprawienie lub rozprawili się z porywaczami, a wtedy stałoby się jasne kto za tym wszystkim stał.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.