Skocz do zawartości
IGNORED

Tanie Kolumny do mini-wiezy

Tybios

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Mam zamiar rozbudowac swoja min-wieze Kenwooda o 2 kolumny. Chce rozmiescic te 4 glosniki w moim pokoju zeby dzwiek mnie otaczal ;]

Z tylu wiezy mam wejscia na jescze 2 glosniki oraz przelacznik zeby wlaczyc Surround. Wieza to nic specjalnego ot Kenwood za okolo 1500zl. Zaznazam, ze audiofilem nie jestem ale dobry dzwiek lubie :).

Tak wiec mam do was pytanie co wybrac w przedziale do 200zl ? Pieniedzy duzo nie mam... wiec niestety musze sie ograniczyc. Przeszukalem allegro i widze ze w tej kwocie da sie cos wybrac uzywanego i tu sie zwracam do was zebyscie mi pomogli wybrac :).

O to co uznalem za warte uwagi:

1.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

2.

Ukryta Zawartość

3.

Ukryta Zawartość

Czy ktores z tych nadaje sie do czego kolwiek?? Z gory dzieki za pomoc!

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/20190-tanie-kolumny-do-mini-wiezy/
Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

tak naprawde zadna sie nie nadaje

sorki ale skoro lubisz dobry dzwiek to spraw sobie nowy zestaw za te 1500zl paradoksalnie mozna kupic cos znacznie lepszego niz wieza Kenwooda ktora jako zestaw i tak nigdy nie zagra niestety

Ja nie chce byc tu maniakiem Radmorow, ale mysle ze by sie sprawdzil lepiej niz ten kenwood, mowie calkiem serio. RAdmor tez ma wyjscia na cztery glosniki, fakt ze jest to pseudo kwadrofoniczny dzwiek ale jest barzdo fajny i przyjemny dla ucha dzwiek. Mysle ze nawet jako sam stereo bylby lepszy. Mysle ze moglbys sprzedac swoja wierze a za pieniadze ktore wezmiesz moglbys sobie kupic radmora 5102te(tanszy) lub 5100 (drozszy i ladniejszy[wskazniki wychylowe]) a co do kolumn to discomaniac71 napewno cos Ci doradzi!!

pozdrawiam

Poszukalem troche o tym Radmorze, no i rzeczywiscie dzwiek ma bardzo dobry i pewnie lepszy od mojego Kenwooda, ale to jednak straszny zabytek. Co prawda na allegro mozna go juz dostac za 300zl ale chyba nie zamienie mojego Kenwooda na tego Radmora. Zbyt przedpotopowy wyglad.

Ale mam pytanie czy nie warto by zamienic tego mojego na cos nowszego?? Przegladalem allegro i w cenie do 500zl jest bardzo duzo ofert i wyglada to na pozadny sprzet (yamahy,sony, NAD(?)).

Jednak zostaje pytanie czy ktos kupi tego mojego Kenwooda i za ile, bo za 1500zl to on raczej nie zejdzie... .

No i jakie tanie kolumny byscie polecili ?

• 2 lata później...

>Tybios

Ja polecam STX i Tawo. Można je potem stuningować np. u McGyvera i będą grały jak takie za 4000zł. Musiałbyś tylko zapytać go o szczegóły na PW. Ja mam tuningowane STX i są rewelacyjne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.