Skocz do zawartości
IGNORED

robi ktoś skrzynki na zamówienie ??

wovo

Rekomendowane odpowiedzi

wovo Gypsy to fachman jego obudowy to klasyka bardzo polecam ja musiałem kasę wydać na co innego ale miał mi robić obudowy i bardzo żałuję ze nie dałem rady finansowo bo jest warto . polecam

O której "skrzynce" mowisz ?? :>

Dziękuje bardzo. Dogadałem siez Gipsy1, jednak to chyba nie był najlepszy pomysł z tą gotową obudową. Gipsy przedstawił bardzo interesującą i atrakcyjną oferte, jednak założenie było takie, by skrzynka nie przekroczyła jej zawartości, a niestety gotowe obudowy tą wartość przekroczą.

Dogadałem siez nim jednak co do forniru brzozowego. Odiecał mi że zapyta się w jakiej jest on cenia.

Kolumny miały być białe, planowałem biały lakier samochodowy, jednak jeżeli Gipsy zalatwi brzozowy fornir to będzie odjazd :)

jeśli ktoś chce w Łodzi zrobić świetne skrzynki, na ul. Rzgowskiej przy banku przy ul. Dąbrowskiego jest firma wykonująca wyłącznie obudowy głośnikowe profesjonalnie dla producentów kolumn.

Mają tam wszystko na miejscu do wykonania takich obudów- robią podfrezowania, fornirują w dowolnym fornirze (kupują go na Beczkowej - tam jest 1001 gatunków), itp. Stolarz ma doświadczenie, bo robi obudowy dla znanej łódzkiej firmy audiofilskiej.

> extreman

Ja wykonuję wyłącznie obudowy. Kolumny grają u znajomego i z tego co mi wiadomo nie są do sprzedania.

Jeżeli chcesz podobne pisz na priva a zobaczymy co się da zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.