Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki do 300 zł , jakie ?

Jamo 7.6 & Infinity Alpha 40

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was , mam prośbe , jakie mam wybrać słuchawki do 300 zł , przewodowe i oczywiście do stereo i żeby miały naturalne brzmienie i miękkie basy , żeby zchodziły do samego dołu pasma i żeby nie męczyły uszu , słuchawki służyć mi mają tylko do muzyki : różnej , poza hip-hopem i metalem słucham wszystkiego , najwięcej muzy instrumentalnej , elektronicznej i również spokojne techno i ballady rokowe. POZDRO..... :)

https://www.audiostereo.pl/topic/20699-s%C5%82uchawki-do-300-z%C5%82-jakie/

Nie wiem, czy w poniższych linkach znajdziesz odpowiedź dla siebie. Ja przytaczam Ci je, żeby zwrócić uwagę, iż mogłeś wybrać jeden z poniższych wątków zamiast zakładać nowy.

"Słuchawki do 270zł"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Jakie słuchawki do 250zł"

Ukryta Zawartość

"Słuchawki do 300zł. wybaczcie :)"

Ukryta Zawartość

"Słuchawki do 300zł - jakie wybrać?"

Ukryta Zawartość

"Gdzie i jakie słuchawki domowe do 350zł?"

Ukryta Zawartość

Wątków jest znacznie więcej. Wybrałem tylko powyższe ze względu na tytuł.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jako zachętę do refleksji dla nas wszystkich, przytaczam przykład reaktywowanego dzisiaj wątku:

"słuchawki grado"

Ukryta Zawartość

25.09.2003 'koc' zakłada wątek. Po kilku dniach wątek wypada z obiegu i następuje milczenie.

27.12.2004, po ponad roku, 'bartezzz' mając coś do powiedzenia od siebie dopisuje się do już istniejącego wątku. Po niecałych 2 tygodniach nastaje kolejne milczenie.

26.07.2005, po ponad pół roku, 'norbikz' mając do zadania pytanie również wykorzystuje już istniejący wątek. Nikt nie odpowiada i w wątku nastaje milczenie.

25.08.2005 (dzisiaj), po miesiącu, 'rolf001' korzysta z wątku aby zadać swoje pytanie.

Każda z trzech osób przywracających wątek do życia, wpisywała się do niego po raz pierwszy. Każda z nich miała nieco inne uwagi czy pytania. Łączył ich temat wątku. Na szczęście takich zachowań i takich wątków jest na forum znacznie więcej i dzięki temu nam wszystkim łatwiej jest korzystać ze skarbnicy forum.

Ukryta Zawartość

Moze zrobic tak zeby napis 'wyszukiwarka' byl wieksza czcionka, pogrubiony i do tego migal na rozne kolory. Bo z tymi sluchawkami to chyba trzeba byc niezlym ignorantem zakladajac kolejny watek na ten sam temat.

Hmm, dzięki za pomoc , dowiedziałem sie od was niezwykle dużo info i podpowiedzi , jestem wam niezwykle wdzęczny, ale następnym razem prosze was ! - piszcie na temat , zamiast sie rozpisywać na temat tego gdzie dałem pytanie o słuchawkach równie dobrze mogli byście sie tyle samo rozpisać na temat tego jakie te słuchawki doradzacie . Dzięki za pomoc jeszcze raz :(

A jeśli nie napisałem mojego pytania w już istniejących tematach znaczy to widocznie ze nie ma tam tego czego szukam , mam racje koledzy ? pozatym zadając pytanie w temacie który jest juz od dobrych kilku miechów nie odwiedzany jest troche zbędnym wysiłkiem , to by było tyle na temat moich słuchawek

liczyłem na pomoc związaną z moimi słuchaweczkami a nie tego gdzie mam o to prosić , ale widze ze czasem na pomoc liczyć nie idzie ......... / mówiąc krutko zje..liście za przeproszeniem mój temat

> ... następnym razem prosze was ! - piszcie na temat , zamiast sie rozpisywać na temat tego gdzie dałem pytanie o słuchawkach równie dobrze mogli byście sie tyle samo rozpisać na temat tego jakie te słuchawki doradzacie

> A jeśli nie napisałem mojego pytania w już istniejących tematach znaczy to widocznie ze nie ma tam tego czego szukam , mam racje koledzy ? pozatym zadając pytanie w temacie który jest juz od dobrych kilku miechów nie odwiedzany jest troche zbędnym wysiłkiem

> ... ale widze ze czasem na pomoc liczyć nie idzie ...... / mówiąc krutko zje..liście za przeproszeniem mój temat

-> Jamo 7.6 & Infinity Alpha 40

Bynajmniej nie masz racji i uprzejme zwrócenie Ci uwagi jest jak najbardziej na miejscu. Otóż przy próbie założenia nowego wątku, jest następująca informacja:

"Przed dodaniem nowego tematu zapoznaj się z regulaminem forum AudioStereo.pl"

Następnie przytoczony jest regulamin forum, w szczególności punkty 1, 3 i 5:

1. Przed zadaniem nowego pytania skorzystaj z wyszukiwarki. Forum AudioStereo.pl istnieje kilka lat, znajduje się tu ponad 12 000 tematów i ponad 200 000 wpisów. Najprawdopodobniej problem z którym się zgłaszasz został już w dostateczny sposób omówiony. Jeżeli uważasz, że masz coś nowego do dodania lub uważasz, że ktoś mogłby mieć do dodania coś więcej niż już zostało napisane - zapraszamy do odświeżenia starego wątku lub w dalszej kolejności utworzenia nowego.

3. Unikaj powielania istniejących już wątków. Przed założeniem wątku dotyczącego jakiegoś aktualnego zagadnienia sprawdź na kilku ostatnich stronach w danym dziale, czy topik na ten temat nie został już założony.

5. Powstrzymaj się przed umieszczaniem podobnych (lub identycznych) tematów/postów w kilku katalogach jednocześnie. Takie postępowanie jest postrzegane jako zaśmiecanie forum.

Nie uszanowałeś punktów powyższych zasad funkcjonowania forum (odnośnie punktu 5 to niewiele ponad 2 tygodnie temu, 8 sierpnia, założyłeś w zakładce 'DIY' wątek "Laser w Pioneer PD-s505 , wymieniony ??" a po godzinie powieliłeś go w zakładce 'stereo' pod tym samym tytułem i dokonując jednakowych dwóch wpisów otwierających).

Zwrócenie Ci uwagi jest prośbą o szanowanie regulaminu forum i jednocześnie przypomnieniem mam wszystkim, byśmy dla własnego dobra i wygody rozważnie zakładali wątki.

Niby by sie zdawało ze sie zgadza ze to co przytoczyłeś jest racją jednak tak nie jest gdyż temat na który zadałem pytanie tyczy sie słuchawek nowych , zas te o których mowa w tematach które są już od jakiegoś czasu w większości to stare modele które mnie nie interesują , stwierdzam również że nie masz też prawa zarzucić mi że nie skorzystałem z wyszukiwarki gdysz to nie prawda, powyżej juz pisałem wyraźnie " nie ma tam tego czego szukam "

nie interesują mnie słuchaweczki za 300 zł które są już nie produkowane lub które mi sie nie podobają więc przepraszam cie bardzo ale uważam że mam uzasadniony powód stworzenia nowego tematu , w bieżącym okresie , o bieżących modelach . A pisanie pytań w wątkach nieodwiedzanych przez np rok czasu nie jest sensownym, sam byś chyba niechętnie tak postąpił , także twoje filozofie są załosne , przepraszam jeśli uraziłem ale sam mnie do tego zmusiłeś . każdy uważa że ma racje, ty uważasz ze masz racje a ja uważam że ja mam racje . jeśli chcesz jeszcze więcej pofilozofować to moze załóż nowy temat gdzie będziesz miał możliwość z kimś jeszcze pofilozofować, z kimś takim kto bvędzie miał na to ochote .

:) nie uważasz ze jak już jest ten temat przezemnie założony to zamiast zwracać komuś uwage to lepiej by było ten temat do końca wykorzystać i pisać na temat ?

Każdemu kto temat założy zracasz uwage co zrobił nie tak zamiast wykożystać temat i pisać na prawidłowe pytania zadane przez kogoś kto potrzebuje dorady ??

A Hiszpan :) widze ze zbłądziłeś z powołaniem , zamiast grać w tenisa i tłumaczyć hiszpański zacząłeś bawić sie w audio , z tym że widze braki w twoim doświadczeniu i wiedzy na tematy zawarte w tym forum . Niewątpliwie audio nie jest tematem w którum mógłbyś ze mną porozmawiać więc wolisz pofilozofować i podważyć sposób mojego kożystania z forum . Wiesz mam tylko 21 lat, ale z Audio mam styczność od czasów dawniejszych niż ci sie zdaje , więc nie sądze żebyś ty mi mógł na jakie kolwiek pytanie związane ze sprzętem doradzic gdyż pewnie to ty byś sie wiele musiał odemnie dowiedzieć

"krutko", "gdysz", "wykożystać", "kożystania" - pewno załatwiłeś sobie papier dyslektyka, dysgrafa, i innego dysposzkodowanego przez naturę. Biedniutka z Ciebie "osóbka" (Twoje "o mnie") i podejrzewam, że zachowując się w ten sposób, nikt Ci nie doradzi jakie "słuchaweczki"... Tak, jestem belfrem, a w stosunku do takich 21 letnich "osóbek" jestem złośliwym belfrem.

Jamo>>

przypomnij może jakie to modele słuchawek się zestarzały przez pół roku czy rok?? Bardzo mnie to zaciekawiło. Z tego co wiem, nie produkują już tylko Philipsów HP890. To nie forum o komputrach. Tu zmiany tak szybko nie zachodzą.

Nie rozumiem co takiego nadzwyczajnego wymagasz od słuchawek,że nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie w tych kilku podanych wcześniej wątkach?

-> Jamo

Wszystkie moje wpisy były uprzejme i w dobrej wierze. Zanim umieściłem pierwszą odpowiedź, sprawdziłem Twoje posty na forum, czy przypadkiem nie jesteś jedną z takich osób, które świadomie i celowo nie dostosowują się do zasad funkcjonowania forum (wówczas w ogóle bym nie zabierał głosu). Miałem wrażenie, że nie.

Twoje "wycieczki osobiste", o wyraźnie agresywnych intencjach, i próba dowartościowania się poprzez wywyższanie, wskazują że poczułeś się urażony i nie bardzo sobie z tym radzisz. Przykro mi, że tak się czujesz, ale to wszystko na skutek Twoich projekcji, na skutek tego, co sam sobie błędnie wyobraziłeś i dopowiedziałeś.

Spoczywaj w pokoju. Amen.

jestem na tym forum prawie od czasu jego załozenia , być moze przeszkadza wam mój nik, który jest troszke głupi z tego co zauważyłem po niektórych odpiskach .

pozatym to forum jest dla ludzi zainteresowanych tematami związanymi z audio itp. a nie dla ludzi którzy tylko mają chęć zwracania innym uwagi , podsumowując to forum jest dla ludzi a nie dla wazniaków (i biórokratycznych ortografów :)) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Zarejestruj się już teraz

Zyskujesz dostęp do wielu dodatkowych treści, o których nawet nie wiesz!

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.