Skocz do zawartości
IGNORED

Mały pokaz we Wrocławiu

Audio Academy

Rekomendowane odpowiedzi

Z racji tego iż miałem kilka telefonów z Wrocławia, postanowiłem tam przyjechać z Hyperionami III.

Oczywiście wszystko odbędzie sie w Delta Studio przy Jaworowej. Będzie to sobota 3 września 2005r.

Początek odsłuchów przewidujemy razem z Witkiem od godziny 14.00 do jakiejś 20.00, zależy ile będzie osób, chciałbym zdążyć na kino nocne, ma być jakiś kryminał.

Prócz Hyperionów III zabieram jeszcze Phoebe i Diony. Kolumny w Delta Studio na stałe zagoszczą gdzies tak na przełomie września i października. To co przywioze, jest już sprzedane. Korzystam z tego, że nie ma jeszcze fornirowanych obudów. Wezmę ze sobą próbki fornirów: orzech, jatoba i padouk. W czereśni będą Phoebe.

Stałych bywalców prosi sie o nie przynoszenie trunków alkoholowych i trawy. Spotkanie ma charakter integracyjny i kulturalny.

https://www.audiostereo.pl/topic/20869-ma%C5%82y-pokaz-we-wroc%C5%82awiu/

Widze, ze jakies nowe zwyczaje we Wrocku nastaly - najwyrazniej dawno juz nie bylem i nie jestem w temacie :)) Encheladosow nie bedzie to nie zechce mi sie 200 km jechac :)

Witek- masz tam jakies kroliki czy swinki morskie (bo niby dla kogo ta trawa?? :D )

A ja chce zabrac swojego cedeka i zonę .....zona nie bedzie słuchac tylko ogladac obudowe....w koncu to ona je bedzie ogladała na codzien....pomine pomysły..potraktowania nowych kolumn jako ..podstawki pod paprotki:((((

Na sucho, na sucho, gadanie takie. A i tak wiadomo czym się skończy :-). Na wszelki wypadek wezmę jednak ze sobą swoją połowicę żeby pilnowała porządku. A przynajmniej mnie. Myślę Witku, że nie masz nic przeciwko obecności Kasi ;-)?

Delta Studio,

wytoczysz do tych kolumn jakąś nową elektronikę, czy odsłuch będzie szedł na tym co już znamy?

Tak dopytuję, ponieważ słyszałem coś o nowej integrze i innych takich :)

Oj na zielonej to zmysł słuchu jest wyostrzony to prawda ;-) Dooomin słyszysz ??!!! Masz mozliwosc posluchania Phoebe. Jednak jak chcesz je posluchac u siebie w domu to sie odezwij, wszak juz mamy koniec sierpnia :-)

Witam!

>>DeltaStudio

Ja tez sie wpraszam, razem z kolega bjerry-m. Mozna zabrac swoja elektronike??

>>_Cypis_

Bardzo chetnie poslucham u siebie, ale najpierw w sobote chcialbym przesluchac wszystkich, wlacznie z Hyperionami III.

A to baaaaardzo ciekawe. Czyżby Delta Studio zreflektowała się na temat mizerii swoich produktów i już tylko organizowała schadzki, na które klienci mają przynosić własne wzmacniacze ? Może to dobry kierunek :-)))

dostanie opierdziel? ;)

faktycznie opetanie Grzebaka jest ciekawe, tez o tym motywie z zona myslalem.

>Grzebak - pokaz wszystkim, jak powinien grac i wygladac poprawnie wg. Ciebie zrobiiony wzmak lampowy, moze jakies polskie ARC czy CAT sie rodzi a my o tym nie wiemy?

-->marekzawa

mogę, ale nie mam ochoty na prywatne, poza forum pogaduszki, które nic nie wniosą do sprawy, ani nie sklonią mnie do zmiany stanowiska na temat DS.

-->pitdog

w Polsce - pomimo istnienia pewnego utalentowanego potencjału ludzkiego mogącego zrobić dużo dobrej roboty, żadna z manufaktur wytwarzająca wzmacniacze lampowe - w odróżnieniu od kilku z tzw zachodu - nie opiera się na współczesnych rozwiązaniach technologicznych, przez co te produkty są miernej dość jakości. Ale ceny wywalone jak za czyste złoto. Przoduje w tym właśnie DS. Głębiej poruszałem to we wcześniejszych postach w innych tematach.

Ku pamięci dla tych, którym wydaje się tylko, że rozumieją wszystko co czytaja. Na posty z zaczepkami osobistymi nie zwracam uwagi, ale to one pokazują mentalność i kulturę piszącego.

pozdrawiam

>grzebak o ile pamietam, w kolko powtarzales, ze te produkty sa do kitu, nie dajac konkretow.

co do kultury - popatrz z dystansem na swoja aktywnosc, mozesz byc niemile zaskoczony...

narazie dzieki sobie samemu sprawiasz wrazenie przykladu na bardzo uciezliwa upierdliwosc - ale nadal mozesz to zmienic, piszac cos konkretnego, byc moze prezentujac tez cos konkretnego.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.