Skocz do zawartości
IGNORED

Tonsil - Quadral

Pershing

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Do niedawna uzywałem małych kolumn Quadral Caerul , zachciało mi się czegos mocniejszego przy czym chciałem mieć 4 kolumny , małe Quadrale na tył , a z przodu cos większego. Mam mocno ograniczony budżet więc kupiłem

Altusy i jestem mocno rozczarowany , w Quadralach są głosniki niskotonowe 16 cm , a produkuja wiecej basu niż te Altusy (25cm GDN 25/40/3) , nie wiem co mam zrobic , szlag mnie trafia bo teraz gra mi za plecami , a z przodu tylko wysokie tony tna po uszach. Kolumny grają w dość duzym pomieszczeniu więc wypadało by żeby ten bas był troche mocniejszy i teraz nie wiem czy da się jakoś poprawić brzmienie niskich tonów w Altusach , wymiana głosników na mocniejsze (GDN 25/80) czy to cos da ?

pozdro

https://www.audiostereo.pl/topic/20917-tonsil-quadral/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.