Skocz do zawartości
IGNORED

ma ktos moze schemat do pioneera A 400x?

cubi

Rekomendowane odpowiedzi

Tu masz adres:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Poszło do Ciebie cubi, niech Ci służy, jesli jeszcze nie zassałeś:)! Podłubaj troszeczke w Pionku bo naprawdę warto, a pokłady mozliwości są... Pochwal się, czy tuningujesz czy na ratunek - jesli możesz? Powodzenia. Maciek

Szkoda, ze do naprawy, ale coś mi skrzynka daje jakies znaki, ze były problemy z dostarczeniem schematu... Dotarł, nie dotarł? Swoją drogą, naprawa to tez dobra okazja do grzebnięcia delikatnego chociaz no bo warto bardzo. Mój ma juz chyba z dziesięc lat a po dotknieciu cudownych dłoni Piotra B. gra wysmienicie. Doszedł teraz Gainclone... No cóż... Śmiem na razie twierdzic, że Pionek wygrywa... Ale wiem, wiem, ze GC potrafi zauroczyc także. Poczekam, zobaczę. Na razie. M.

:) mam zapchana skrzynke troche, wiec jak to duzo zajmuje to za 3 tygodnie sie odezwe jak bede mial nowa. kupilem okazyjnie A 400 za 850zl po upgrade w audiograde za prawie 1800zl i jestem mega zadowolony.

na 400 x mama wylala zupe:( i pierdzi lewa strona zamiast grac, w sumie dobrze ze sie tak stalo bo bym nie kupil tego drugiego hehe

w sumie chetnie sie dowiem gdzie mozna nabyc oryginalne czesci do a 400x bo chce go zrobic na cacy i oddac bratu.

mam pytanko bo grzeje mi sie ten ugradeowany a 400 bardziej niz a 400x nie wiem co z tym zrobic, czy wystarczy pare centymetrow wiecej od gory? i czy to ma na dluzsza mete jakies niepozytywne efekty?

• 3 lata później...

Witam

Poszukuje instrukcji serwisowej do Pioneera A400X. Link podany powyzej niestety nie działa i nie moge sciagnac tej nieszczesnej serwisowki. Moj mail [email protected]. Wielkie dzieki !!!

Pozdrawiam

Janek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.