Skocz do zawartości
IGNORED

jakie są różnice pomiedzy tymi tv

sylwek.k

Rekomendowane odpowiedzi

chce kupic tv lcd ale nie moge sie zdecydowac który wybrac. mam na oku taki model sharp LC-26GA5E za 850 euro. ale nie wiem jak dobry jest ten tv. jest jeszcze jeden podobny model z sharpa LC-26GA3E ale za około 1400 euro. wg tabeli danych różnia sie tylko weisciem DVI. droższy go ma a tańszy nie. czy warto za dvi tyle dopłacać. obecnie mam dvd sony rdr-hx900 i nie zamierzam go w najbliższym czasie zmieniać. czsami bede podłączał komputer który narazie nie ma DVI. mam też na oku SONY KLV27HR3S za około 750 euro. co możecie mi powiedziec o o tym tv cz wart jest uwagi czy dać sobie z nim spokój. z góry dzieki za pomoc

DCD 2010, PMA-2020AE, SR7007+ Diy MTM W15, focal be, W15 / ceol n9 + excite x16

witam

Sony jest w wyprzedaży - ząbkuje - odpuśc bo się zawiedziesz.

26 Ga 5 - jeśli do filmow dvd - to extra ale do telewizji- slabo

Ga3 to wyższa seria- ma znacznie lepszą czerń i inne chasis. Inną matrycę

Za tą kasę sprawdź 26 Gd 7 Sharpa - nowy extra model

26 S 60 JVC z czasem 8 ms

26 m 51 Samsunga.

To zdecydowanie najlepsze oferty na rynku.

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.