Skocz do zawartości
IGNORED

reklama Halls - ścieżka dzwiękowa

wovo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.... i kolejne pytanei o ścieżke dzwiękową ...tym razem z reklamy Halls`a.

Mottem przewodnim był tekst: "Uwolnij emocje"

Może ktoś kojaży ?? Chodzi mi o ten utwór, i ewentualnie inne tego typu kawałki. Z góry dzięki

• 6 miesięcy później...

pozwole sobie zrewitalizowac ten watek.

nie mam zadnej pewnosci co do tego czyjego autorstwa jest ta muzyka, ale przewodni motyw bardzo, bardzo przypomina mi ogolna konstrukcje w utworze "Nowhere/Catastrophe" formacji Ulver (z Norwegii). utwor pochodzi z plyty "Perdition City" wydanej w 2001r.

Ulver mocno ostatnimi czasy wszedl w muzyke filmowa (wspoltworzyli soundtracki do kilku norweskich produkcji), wiec nie zdziwilbym sie ze w tych ramach za duza kase zrobili mocno przerobiony remiks, bez wiekszosci ozdobnikow oryginalu (wokale, solowki gitarowe, saksofony itd.).

a tak ogolnie to bardzo polecam te plyte wszystkim ktorzy nie boja sie troche elektronicznych brzmien, nie porownam tego do niczego, bo jest po prostu inna niz cokolwiek co znam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.