Skocz do zawartości
IGNORED

yamaha rx-v457 czy może coś innego?

@ndrew

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zastanawiam się nad kupnem amplitunera do kina domowego.Myslę o yamaha rx-v457.

Będzie to grało z zestawem kody cv20+sw 1211.Zależy mi na wyeksponowaniu wysokich tonów głównie podczas słuchania muzyki.Teraz mam amp yamaha rx- v350 i jestem "średnio"zadowolony.

Może warto kupić coś innego , zamiast tej yamahy w podobnej cenie?

Posiadam tą Yamaszke i jestem zadowolony. tyle posiada bajerów ,ze połowy jeszcze nie znam.

Jesli chodzi o bajery to powinno Ci sie podobać. Jesli o dzwiek to ja nie nazekam ale jesli jestes strasznie wymagajacy to raczej cos powyzej tej kwoty.

Mam podłączone do Kody f51 i SW850 i dla mnie idealnie i do mp3 i do filmow. Jesli w przyszłosci miałbym cos zmienic to tylko suba SW850 ale raczej pozostane przy nim jest super.

Yamaha 350 podobno jest OK wiec nie wiem o co Ci chodzi. Moze zmien kolumny

>Witam. Zastanawiam się nad kupnem amplitunera do kina domowego.Myslę o yamaha rx-v457.

>Będzie to grało z zestawem kody cv20+sw 1211.Zależy mi na wyeksponowaniu wysokich tonów głównie

>podczas słuchania muzyki.Teraz mam amp yamaha rx- v350 i jestem "średnio"zadowolony.

>Może warto kupić coś innego , zamiast tej yamahy w podobnej cenie?

Jesli nie zalezy Ci na bajerach typu DSP, a na dobrej konstrukcji i wydajnym zasilaczu, to polecam Kode AV 600. Ogolne brzmienie tego ampli jest jasne i wysokich tonow, odtwarzanych z kultura, nie powinno Tobie zabraknac. Ale pamietaj, iz brzmienie AV 600 jest specyficzne i nie kazdemu przypada do gustu.

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.