Skocz do zawartości
IGNORED

Ach te druty sieciowe...

mood

Rekomendowane odpowiedzi

Zwracam się z prośbą do wtajemniczonych w zagadnienie: jakie wtyczki wybrać i gdzie(!) je kupić, do kabla, który swego czasu rozprowadzał TF.

Z góry proszę o wybaczenie, bo wiem, że ten temat był bardzo popularny, ale przez prawie miesiąc nie było mnie w kraju i pewnie przegapiłem kwestie "konstrukcyjne" poruszane na forum.

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/2130-ach-te-druty-sieciowe/

mood: skorzystaj z naszej wyszukiwarki. Tam wszystko już było.

Jak chcesz- wyślę Ci zdjęcia, tylko napisz na priva. Wtyki EIC saw TME- ktoś zachwalał, o ile dobrze pamiętam. Ja kupiłem u garmina po 12zł/szt.

Natomiast wtyczki sieciowe masz w OBI. Mam IP 44 PCE za 9,79zł/szt. Mają one dobre, duże sruby w środku. Żebyś się łatwiej połapał patrz na wtyczki sieciowe z nr-em w OBI 25015. Takie właśnie kupiłem. Są trochę krowiaste, ale poza tym super.

Aha 3. od góry lib od dołu z n-ru 9AV, str.20. Tyle, że wtyki mam chromowane, a nie pozłacane. Czyli 3. wtyczka z podanej strony jest identyczna z moją.

Hej !

https://www.audiostereo.pl/topic/2130-ach-te-druty-sieciowe/#findComment-28258

Ja kupilem swoje w hurtowni elektrycznej wiec nie oglaszalem sie,

ze moge zalatwic bo bylo tylko kilka sztuk i wszytko z maleo kupilismy.

A IEC to czesc u Garmina kupila albo w TME. Ja kupilem w TME polecam:

PC-113 lub PC-115, ale 115 ta jest zgieta i na 115C, jesli komus przeszkadza bo mnie nie.

Dobre wtyki jak pisalem wczeniej nawet podalem linka

byly w Dzierzoniowie ... sklep www maja.

Wazne zeby NIE KUPIC takich, w ktorych trzeba drut miedziany obkrecac na okolo sruby jak to ma najczesciej miejsce w "kontakcie", a takie, ktore maja otwor na drut o duzej srednicy i mozna w niego spokojnie zmiescic 3,5mm^2

https://www.audiostereo.pl/topic/2130-ach-te-druty-sieciowe/#findComment-28261

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.