Skocz do zawartości
IGNORED

amplituner z dvd, żeby w stereo zagrało

wiktor3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

znajomy jest uparty na kino domowe i chce zakupić drogi zestaw ampl. z dvd, żeby mu dobrze zagrało w stereo.Ma na myśli konkretne takie marki:

-ampl. Marantza SR 7500+ dvd 7500 lub 6400

-ampl. OnkyoTx 702 + dvd 502

a może jakiś inny zestaw byście polecili. Generalnie zależy mu aby uzyskać w stereo max. czystość, neutralność, szerokość, głębokość i dynamikę. Na frontach grają już u niego Mission m34, a reszta to Mission m30(bo posiada ampl. Onkyo 501 + dvd 501 i chce to sprzedać aby kupić droższy sprzęt) Czy amplituner za 5000zł. zagra lepiej od takiego ampl. za 2500zł? (w stereo oczywiście) Moje pytanie jest takie czy moglibyście coś kliknąć na ten temat, ewentualnie doradzić jakiś sprzęt, czy poprostu wyrazić swoje zdanie?

Dzięki i pozdrawiam

Witam.

Ja miałem identyczny cel i staneło na CA Azur 540R. w Stereo rewelka. Wcześniej używałem amplitunera Denon 1604 a przed nim jakieś Sony.

Jak już kiedyś pisałęm na tym forum po zmianie z Denona na CA moje Kefy zagrały jak by dotej pory stały w pudełkach i zpstały właśnie wypakowane :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.