Skocz do zawartości
IGNORED

prosze o pomoc: kolumny do azura

jgx

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanie: kupuje wzmacniacz azur 540 i chciałem do tego dokupić monitory diamond 9.2 ale ktoś mi powiedział że azur 540 gra jasno i te kolumny terz i to nie bedzie "grało" czy ktoś zorientowany mógłby się wypowiedzieć na temat dzięku tych elementów? prosze, bo nie wiem co robić!!!

https://www.audiostereo.pl/topic/21468-prosze-o-pomoc-kolumny-do-azura/

tylu tu fachmanów i nikt nie zna jaki dżwięk daje azur 540 i diamont 9.4??? bez jaj, to znaczy że to forum jest do wymiany opinii o sprzęcie za kilkadziesiąt koła a badziewiem za grosze nikt sobie gitary nie zawraca? ludzie przywróćcie mi wiare w was :):):)

pozdro

ocziwiście że diamonD sorki:) a co do wyszukiwarki to nie pisałbym tego posta gdyby ona coś konretnego wywaliła na temat Azur 540A, skoro potwierdza się "jasność" azura napiszcie jeszcze coś o diamondach czy faktycznie terz są jasne i jeśli tak to czy faktycznie nie nadają się do tego wzmacniacza, pozdro

Geezaa, poszukaj o 540A, 640A, 540R, 340A... charakter brzmienia tych wzmacniaczy jest zbliżony. Ale, skoro przeszukałeś i dalej nic nie wiesz, to statystycznie bodaj najczęściej polecane są Kefy serii Q/iQ.

Wejdź też na stronę forum CA i przeglądnij tematy. Dość dużo można się dowiedzieć o polecanych kolumnach z tego forum. Tym cenniejsze to informacje, że często udzielane przez twórców Azura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.