Skocz do zawartości
IGNORED

czy tak mogłem zepsuć wzmachol?

Meloman

Rekomendowane odpowiedzi

nagrałem sobie płytkę audio, którą nie mogłem odtworzyć w kompie. pomimo że ścieżki nagrań były widoczne w "playerze"

postanowiłem sprawdzić płytkę w stacjonarnym kompakcie, który pokazał ze na płytce jest jedno nagranie, trwające 77 minut

nieopacznie nacisnąłem play - zamiast muzy poleciał tzw. szum "zero-jedynkowy" (podobny jaki wydaje modem)

szybko nacisnąłem stop, wzmacniacz był ustawiony raczje cicho...

wieczorem wszystko było w porządku, ale rano... włączam piecyk, a on zaczyna buczeć.. czy ty tylko zbieg okoliczności, czy jednak tym sposobem mogłem coś uszkodzić?

jeżeli tak to co mogło się spieprzyć?

Raczej nie. Tymbardziej, że wszystko działało po prubie. Raczej zbieg okoliczności. Takim "cyfrowym" szumem, czyli raczej efektem przegrania płyty zabezpieczonej mozna łatwo uwalić kolumny.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.