Skocz do zawartości
IGNORED

Najlepsze DVD muzyczne

Jakew

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...

Postanowiłem wznowić ten wątek,ponieważ od dłuższgo czasu jestem pod wrażeniem DVD "A love supreme" w wykonaniu kwartetu Branforda Marsalisa.Koncert z Amsterdamu.Dżwięk i obraz genialne!

Dziękuję, nawet nie wiedziałem że istnieje (nb. chyba jakas awaria zdziesiątkowała wypowiedzi nt. DVD w tym czy drugim wątku).

Nosiłem się z zamiarem co do LS Branforda, ale cały czas powstrzymywala mnie ta obawa czy watpliwość, że to jest cover Coltrane'a. Ale jeśli pięknie sfilmowane to warto by było.

Przy tej okazji: najlepiej sfilmowanym (powtarzam najlepiej sfilmowanym) koncertem wszechczasów jest jak dla mnie koncert niejakiego Cukierka (Zucchero) w Royal Albert Hall. Praca kamer to absolutne mistrzwstwo świata wszechwag. Gdyby każdy koncert był tak inteligentnie filmowany...boy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.